Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi tanısı ile emekli olacak rapor alabilir miyim?

Ağır Uyku apneai tanısı alan hasta emekli olunca malüliyetemi giriyor çalışma iş gücü kaybınamı malüliyetse kriterleri prim gün şartları nedir?

Merhaba ahi değerim 59 cpap cihaz kullanıyorum ağız burun maske süresiz 46 rapor mevcut vergi indirim raporum var nasıl emekli olabilirim uyku apnesi çalışma gücü kaybınamı giriyor malüliyetemi bunu bilemedim çalışma gücü kaybı ise 4100 prim 18 yıl sgk malüliyet se prim gün şartları nedir

@OturanBoğa

son bir yıl 3 aylık döküm 5 ortalamasının altı olmaması lazım.5 ve üstü olursa emekli oluyorsunuz.Sanırım malulen olunuyor.Onu bilmiyorum.

Bende de var ağır derece 31.5 tip 2 idim tip 1 oldum 4 ogun insulun vuruluyom ve bobregimede vurmaya başladı o yüzden ilaç içiyor ayrıca şekere bagli hipertansiyon. İlacı kullaniyom 2 yillik vermişlerdi 1sene kaldı kontrole sence devam li verirler mi

Tip 1 şeker hastasıyım ayrıca böbreklerde vurdu ve hipertansiyon. Hastasiyim ve ayrıca uyku apnem var ağır derece 31.5 2 yillik kontrollu 1 yilim kaldı kontrole sizce süresiz verirlermi

Üst Alt