Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku düzeni nasıl düzeltilir?

Fatih4972

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
18
arkadaşlar merhaba çocukluğumdan beri uyku düzenim yok uzun zamandır gece ayaktayım gündüz uyuyorum bir türlü düzeltemedim erken kalkamıyorum doktorumada söyledim aslında hiç bir tedavi işe yaramıyor uyku ilacı içiyorum ancak yinede fayda etmiyor siz ne önerirsiniz

Gündüz uyumamaya çalış gerekirse evde durma çık dolaş birkaç güne kendine gelirsin gündüz uyuyamayınca gece uykun gelecektir .

hocam tam olarak şöyle 4 e 5 e kadar oturuyorum uyku ilacı içsem bile 4 5 gibi uyuyorum öğle 4 5 gibide uyanıyorum söylediğinizi deneyeceğim

@Fatih4972,
Durumun buysa zaten sende uyku problemi falan yok uyuyabiliyorsun sonuçta ilaçta kullanıyormuşsun hem ayrıca uyku saatlerini değiştireceksin o kadar ne yapıp edip gündüz uyumamaya çalışırsan düzene girer zamanla haliyle akşam erken uykun gelecektir .

Arkadaşlar uyku düzenim çok bozuk uyuyamıyorum.her 1 saatte yada 1-2 saatte uyanıyorum nasıl baş edebilirim

knuya bi cevap yazmistim sildim basliktaki soru eskiymis.

mustafa bey arakasinda yatan sebeplere ulasmaniz sart
cok emin degilim ama sanirim szde bi polardiniz. yada enzeri basa bird rurum
beynin asiri calimasi manik durumunda olunmasa bile boyle kisa ve yetersiz uykuya yorulmadan beyin dyurulmadan yatamamaya donusebiliyo
bana dun bi lac verdi deoktor bugun ezcaneden gideicem sinir kubumyum hayatimyok isim gucum yok cok aldirmiyorum
sorunlarinizi bi hekmine anlatiginizda baziilaclar vericektir.zati kullaniyorsanizbelki dozlarini degstirecektri.
su an ayni durumdayim ama ben ilac istemiyrdun zorla yazildi.kucuk dozlarda olsa bile.1ay sonra gel dedi 1 hafta alicam yan etki ve gordugum zarar faydasina bakip ne edecegime karar vericem hekime su fiziksen iyi degilim kiriganim ilac sart diyorsaniz biels ornaki aylara birakin skeerimden dolayi vucudum iflas etmisti bi kac aydir ondancokkotestim diye anlatama ragmen salamadi
52 yasindayim 40 seneye yakindir ayni durumdayim sorunlarin cocunlugu cocuklardan bebeklikten basliyo gencken degimedim simdi hicugrasamam

ama hayatinini duzenini degstirmeye calisan insanlar icin hekimden baska bir yol yok
psikaytirik bir hastaliginiz yoksa bile bir gorunmeniz lazim gecici olarak panik kaygi stres sebepleriyle tetiiklenmise bile sizionce normalestirmeleri lazim
forumda eger hekim varsa bile uzaktan gercekci bir yardim olunabicegini sandigim bir durum degil

@Mustafa _10, Hocalarım psikiyatri'ye anlatın bunu size uyku ilacı yazar bana yazmıştı halen kullanıyorum uyku veriyor bana. İctigim zaman 1 2 dakika sonra gözler kapanıyor.

Üst Alt