Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğu f43.2 tanısı ile 2 defa hava değişimi aldım. Muaf olur muyum?

Arkadaşlar 3 Eylül de birliğime teslim oldum Erzincan merkez 59.topcu tugayı ama sorunlarım var 2015 1017 2018 tarihlerine dayalı psikiyatrilere gittim 2015 tarihinde silahla kendimi omzumdan vurdum stres yüzünden fakat daha 3 günlük asker iken dis hastaneye çıktım bana 30 gün hava değişimi verdiler yardım edin bu stres beni öldürecek sırf biraz rahatlamak için banyoda göbeğime faça attım ama rahatlatmadi nasıl muaf olurum lütfen yardım edin bana lütfen fikir sunun

Façamı attın,iyi yaptın,
Öncelikle bu tarz eylemlerden uzak durmanı öneririm.

Bu gibi eylemler komutanlarında ve hekimlerde sana karşı olumlu bir düşünce sağlamaz.

Kendine faça atmayla muaf olurum düşüncesine kapılma sakın!

Hastaysan birlik amirine anlatıp hasteye sevk alıp hekimin verdiği tedavi ve önerilere uymalısın.

Hasta olan bir insana zorla askerlik yaptırmazlar,

Onur54

Oğuzhan muaf olmam lazım daha 3 günlük asker iken rdm ye çıktım

Baskı altında olamam sivilde bile kendi halimdeyim 30 gün hava değişimi aldım silahla kendimi yaralama ve hastane yatısim var özel araştırma hastanesinde yatisim var askerlik beni zora sokuyor orda duramam inkar falan yazıyor muracati uygundur yazıyor 2.de de hava değişimi verirler diye düşünüyorum ama 3.ye muafiyet verirlermi ki

OturanBoğa Eylül 3 de birliğime teslim oldum 30 gün hava değişimi verdi heyet Erzincan merkez 59.topcu tugayı inzar hava değişimi bitiminde kitasina katılması sikayetlerinin devamı halinde 3 sıralı Sicil amirleri tarafından imzalanmış fotoğraflı onaylı imzalı mühürlü askeri islevsellik değerlendirme ve kıta kanati formu askerlik yapıp yapamayacağı hakkında kanaat bildirir fotoğraflı onaylı mühürlü sevk yazısı sevk zincirinin tamamı nüfus cüzdanı aslı ile kıtası hastanesi psikiyatri polikilinigine muracati uygundur böyle yazıyor abi muaf olabilirmiyim ilk hava değişimi verdi daha 3 günlük askerlik yaptım rdm ye çıktım dis hastaneye sevk ettiler

3 hava degisimi aldım

2 kere hava degisimi aldım kıta anket formunda askeri ortama uyum saglamayacagi kanatindeyim yazmış komutan şuanda hava degisimindeyim 3 üncü hava degisimi kimse anlamio sikintimi sürekli dusuom evliyim maddi sıkıntılarım var banka borçları felan hepsi hacizlik oldu doktora gittik komutanla doktor kıta anket formu askerliğe elversli olup olmadığı yönünde net görüş kaNat belirlitilerek formun tamamlalması 17 madde açısından degerlendirmek üzere heyete sevki uygundur yazdı ne dio yani yardım et içeri girmek istemiorum

Bülent abi ne olur

Abi 30+30+20 hava degisimi aldım kıta ankete askerliğe uyum saglamayacagi kanatindeyim yazmış komutatlar sonuc ne olur abi iyice bunaldim

Üst Alt