Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğu ile iki kez hava değişimi aldım. Askerlik durumum ne olur?

@OğuzHan112, abi benim de 3 gün sonra 1 ay olacak TSK sağlık raporları kısmında gözüküyor ama halen msb onayı yok ki kaçak gözüküyorum yoklama başvurusu yap dediğimde devam eden yoklama başvurunuz var diyor ne zaman sisteme geçer acaba bu rapor msb de

Komutanlar şimdi kâğıdımı doldurdu heralde rapor verilmesin ilaçla tedavi filan bölük komutanımda kâğıda görüş yerine askerin pskolojik sıkıntısı yoktur ailevi Sorunlar yüzünden askerlik yapmak istemiyor yazmış sence ne olur abi çürük alabilir miyim @OğuzHan112

Son düzenleme:
@About,
Kesin olarak komutanların böyle yazmışlar ise hekimin kanaatine kalmış,hava değişimi verebilir..son kararı hekimler vermiş olsa da işlevsellik formlarına askerlik yapamaz gibi olumsuz not düşmeleri gerekiyor.

Siz çok sabırsızsınız, biraz sabırlı olup akışına bırakmalısınız, hep söylüyorum hastaysanız zorla askerlik yaptırmazlar,ne amirleriniz ne hekimler risk almaz,hastaysan gönderiler.

İşimiz gücümüz var,devamlı buraya bakamıyorum.

Komutan senin bişeyin yok diyor ama ben çektiğin açıyı biliyorum burda olmuyor artık dayanamıyorum @OğuzHan112

Üst Alt