Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğundan askerde 3 ay hava değişimi aldım. Sonuç ne olur?

Arap34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
3buçuk aylık askerim usta birliğine çıktığımgeldim pskiyatr 10 gun istirahat verdi burda heyete çıkarak 3 ay hava ddegisimi aldım psikoloji uyum bozukluğundan gidince muhaf olurmuyum kendi hava değişiminden de 10 gün 10 gün raporlar aldım sonra heyete çıktım 3 ay aldım sizce sonuç ne olur

Lütfen akıl verin ne olucak muaf olurmuyum

4 aylık askerim 3 kere uyumbozukluğundan 10 gün 10 gün rapor aldım en son 3 ay hava değişimi aldım anafril cipralex stilizan hapları yazılmış 3 ay sonra sonucu çürüğe gidermi nolur lütfen yardım edin

kolay kolay çürük vermiyorlar askerlikte hastalığını veya kullandığın ilaçları bilmem ama askerlikte hava değişimine yolladılarsa beni 3 kere yolladılar 4 cüye yollayamadı zorunlu çürük raporu verdi belki senide 3 hava değişiminden sonra yollar 3 ay git 1 ay yat 3 ay git 1 ay yat yaparlar

Arap34

3 ay hava değişiminin ardından %99 muafiyet verilir. Seni bu kadar zorlayan psikolojik rahatsızlık öyle 3 ayda geçmez ve sana askerlik yaptırması da mümkün olmaz.

Üst Alt