Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğundan askerde 3 ay hava değişimi aldım. Sonuç ne olur?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arap34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arap34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
3buçuk aylık askerim usta birliğine çıktığımgeldim pskiyatr 10 gun istirahat verdi burda heyete çıkarak 3 ay hava ddegisimi aldım psikoloji uyum bozukluğundan gidince muhaf olurmuyum kendi hava değişiminden de 10 gün 10 gün raporlar aldım sonra heyete çıktım 3 ay aldım sizce sonuç ne olur

Lütfen akıl verin ne olucak muaf olurmuyum

4 aylık askerim 3 kere uyumbozukluğundan 10 gün 10 gün rapor aldım en son 3 ay hava değişimi aldım anafril cipralex stilizan hapları yazılmış 3 ay sonra sonucu çürüğe gidermi nolur lütfen yardım edin

kolay kolay çürük vermiyorlar askerlikte hastalığını veya kullandığın ilaçları bilmem ama askerlikte hava değişimine yolladılarsa beni 3 kere yolladılar 4 cüye yollayamadı zorunlu çürük raporu verdi belki senide 3 hava değişiminden sonra yollar 3 ay git 1 ay yat 3 ay git 1 ay yat yaparlar

Arap34

3 ay hava değişiminin ardından %99 muafiyet verilir. Seni bu kadar zorlayan psikolojik rahatsızlık öyle 3 ayda geçmez ve sana askerlik yaptırması da mümkün olmaz.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt