Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun araştırmalar sonucu: Hyundai accent blue 1.4 Otm Plus almaya karar verdim

ist01

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
43
merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bütçeme uygun Hyundai accent blue 1.4 OTM PLUS Almaya karar verdim
araç reyiç bedeli 61 bin tl ötv indirimi ile 40 bin tl geliyor araç hakkında düşünceleriniz öğrene bilirmiyim mesela 5 yıl sonra zarar edermiyim aracı tertibatlı kullanacam aracın özelikleri

Beğendiklerimiz | HYUNDAI - NEW THINKING NEW POSSIBILITIES

Görüş ve fikirlerinizi bekliyorum

Ayni aracı Şubat sonunda aldık 2015 modelini bize 37.000 tl ye geldi. Trabzon a gittik 2.600 km yol yaptık toplamda 680,00 tl benzin aldık. Km de 25 kuruş gibi bir rakama geliyor.

istanbul gibi bi yerde yasıyo ve arada uzun yol yapacaksanız dizel otomatik almanızı tavsiye ederim yoksa benzin mali olarak sıkıntı yaratacaktır ..

sectiğiniz arac cvt sanzumana sahip bence hic verimli değil ve sehir içinde acaip yakıt tüketiyor ..

O aracın dizelleri çok güzel ve atak 136 beygir gücünde ve 7 ileri otomatik şanzıman var.
Biraz daha paraya kıyıp dizel almanızı tavsiye ederim.

@ist01
Arkadaşım hayırlı olsun ama şuna dikkat etmeni öneririm [FONT=sans-serif]accent blue yakın bir zamanda kasa değiştirecek 1 yada 2 yıl içinde benim sana nacizane önerim kasa yenileme olayı sana uzun vade de aracın değerinden zarar ettirir daha yeni kasa bir araç yada yeni elentra al derim 2016 kasa raha 5 ile 7 yıl arası kasa değişmez satarken de kasa değişikliği nedeni ile [/FONT][FONT=sans-serif]Hyundai[/FONT][FONT=sans-serif] de zarar edersin diye düşünüyorum tabi tercih senin şimdiden ALLAH kaza bela vermesin.[/FONT]

cabbarehlinamus
Artık kasa olayı öyle bir hal aldı ki 5 yılda zaten nersdeyse her firma kasa yeniliyor, yeni çıkmış bir kasa dahi alınsa o kasanın 5 yıl güncelliğini koruyacağı garantisi yok.
Ayrıca arkadaş bütçeden bahsetmiş, yeni elentra ile accen blue 1.4 arasında uçurum fark var.

polo ile hyundai blue arasında kalmıştım , 4 kişilik aileyiz bu nedenle hyundai yi tercih etmiştim . Trabzona gittiğimde bavul vs. derken iyiki hyundai aldık dedim.

Ufukalp Aynen katılıyorum 3. yıl makyaj 5. yıl yeni kasa yapıyorlar ve ortalığın içine ediyor firmalar.
acsent 61,000 tl ötv indirimli 42,000 tl ye geliyor.
yeni elentra 67,000 tl ötv indirimli 46,000 tl ye geliyor arada çok büyük uçurum olmadığı için örnek olarak yeni elantra yı önerdim yada başka bir markanın yeni kasasını tabi bütçesi arkadaşın da dediği gibi önemli ama sıkı bir pazarlıkla yeni elentra yı tahmınım 44,000 tl ye yakın bir fiyatlara bula bilir tabi arada ki farkı bütçesini zorlamazsa bulu yerine yeni elantıra daha iyi diye düşünüyorum şimdiden arkadaşa hayırlısı hangisi ise güle güle kullansın.

hakandogualp
Polonun wolksvagen olduğuna bakmayın, çok boş ve kalitesiz bir araç, Polo wolksvagen, corsa da opel markasını asla hak etmeyen araçlar, benim gözümde accent blue polodan kat kat üstün bir araçtır, kıyaslamayı bile accent blueye haksızlık olarak görürüm.

cabbarehlinamus
Çok haklısınız, ben uzun süredir fiyatlara pek bakmamıştım ve elentrayı çok daha pahalı olarak düşünüyordum.
Şimdi baktım ve evet aradaki fark dediğiniz gibi ve benzinli olacaksa bence de yeni elentra daha güzel bir tercih olur.
Dizel de 15 bin tl fark var artık bütçeye kalmış bir durum.

cabbarehlinamus
Arkadaş zaten bütçeden bahsetmiş ve 61 bin tl lik araca bakıyor, biraz zorlasa benzinli elentra güzel tercih evet.
Ama dizeli 88 bin tl ve arkadaşın baktığı araçla arada evet çok büyük fark var.
Bu arada ben de Tokat'lıyım ve İzmir'de ikamet ediyorum, hemşehriyiz sanırım :)

görüşleriniz için tşk ederim ama bütcem çok kısıtlı o yüzden bütçeme göre en uygun aracı alcam 40 bin lira bütçeyi aşamam sanırsam hyundai accent blue veya honda civic sedan veya kia rio hactback alcam 3 nün arasında bir karar vercem artik

@ist01
Evet bütçe çok önemli tabi hangisine uyarsa ama şunu bil kia rio otomatik vitesi 4 ileri onu ele derim bence bulu 6 ileri diye hayırlıyorum civic de 5 ileri otomatik olmasılazım..
unutmadan i 20 de 4 ileri otomatik.

Al bi polo 7 dsg torku yuksek ara banamisin demez 2 el piyasasinin en tutulan araci ..

ayhan yılmaz
arkadaşım da 1.2 si var şehir içi arabası uzun yolda vites az geliyor ama 1.4 ünü kullanan tanıdığım olmadığı için net bir şey diyemem.

bende 2013 model otomatik benzinli i30 var araçtan çok memnunum fakat
50 krş civarı yakıyor 5 yıl satamama süresi var fazla gezmiyeceksen benzinli senin için ideal olmadı yakıt çok dersen lpg taktırırsın 5 yıl sonra satarken piyasa degerinden satıyorsun yani hiç bir zararın olmaz

ben de 2,5 ay önce i30 1.6 CRDi ELITE DCT (DİZEL) aldım. çok memnunum 25 kuruş civarı yakıyor.

ist01 fiyat olarak kısıtlı diyosunuz. Herkes accent blue ya iyi demiş ama, bana kalırsa kesinlikle honda yı alın. Neden derseniz satarken zarar etmiyorsunuz bu 1.si , sürüş rahatlığı var. Yani babamda honda civic var 2016 model çok rahat bide şirket arabası var oda accent blue. Şahsen ben şirket arabası ile bir yere gideceği zaman gitmek istemiyorum. Gaza bastıkca araba havalıyor gibi geliyo sanki durmıcak gibi. Belkide hondanın sürüş rahatlığına alıştığımız için. Hondada gaza bastıkca araba dahada yola oturuyor yani. Zarar etmiyo kanısınada şurdan vardım. Bizde 2011 model honda almıstık 0 5 yıl önce, 39.0000 tl ye aldık. Sonra o arabayı satıp 2016 aldık. Satarken 41.000 tl ye sattık o yüzden dedim. Bence hondayı tercih edin pişman olmazsınız. İyi günler.. Hakkınızda hayırlısı olsun . :)

yol tutuşu ve yol sesi hariç hyundai iyidir hoştur. Ama 100km üstünde aracın sana verdiği güven "0" olacak.

tsunami_ aynen bende onu diyorum . Sanki uçucakmış gibi oluyo :) Kalkışlarda çok seri bi araba ama, kendimi güvende hissetmiceksem bi anlamıda olmaz diye düşünüyorum.

alt ses konusunda haklısınız maalesef. içeri çok ses veriyor araç. ve bunu satan kişi de açık açık söyledi. ben tiguan alacaktım ama 1.6 dizel otomatik çıkmadı maalesef. benzinli otomatiğe de kasım ayına gün verdiler ve 1 tl bile indirim yapmadılar diye vazgeçtim.

1Şans

malesef durum bu. 1 yıl kadar 2012 model accent blue kullanmış biri olarak ve şu anki aracım peugot 207 olarak konuşuyorum. Gerçekten peco 207 bile ondan çok çok daha kaliteli hem yol tutuşu hemde güven bakımından. İçinde de can taşıdığını unutma azcık daha bütçeni artırmaya çalışıp başka araçlara bak derim

2011 de ilk çıktığında aldım şuan 5 yılı doldurdum satmaya çalışıyorum.

araç hafif bir araçtır. benzin tüketimi yüksektir. ben lpg taktırmıştım. lovato lpg uydu sıkıntı yok. hafif ve beygiri yüksek olduğundan performansı çok iyi. motor ve şanzuman ve diğer şeylerde hiç sorun yaşamadım. kaputunu yılda bir kere açtım. araçla bir kere 200 bastım hararet göstergesi yerinden bile oynamadı. bağajı ve içi geniş bir araba. hafif olmasından dolayı çok hızlı viraja girmeyeceksin. birde servis çok kazık ben bakımları kendim sanayide yaptırıyorum. kaportayıda korumak gerek ince olduğundan dolayı.....

araç reno ve pejoda olsa fiyatın üzerine 10 bin daha koyardı diye düşünüyorum. fulunu almaya çalışın derim.

otomatik vites düz vitese oranla daha pahalı yoksa ne arabalar varda bütçe yetmiyor i20 bakcam birde

Bencede hyundai kendi sınıfı arasında en donanımlı en ekonomik fiayat rahat edersin tavsiye ederim yıllık ne kadar km yaparsın üç dört bin km yapanlara benzinli idaal ikinci elde değerini korur parçaları ucuz sıkıntı olmaz

@ist01
Yaris
1.33 Style Multidrive S.
63,700 tl kampanyalı fiyatı
60,700 tl indirimli 41.800 tl ye geliyor sıkı pazarlık yap 40.000 tl gibi alırsın.

hyundai i20 (metalik renk farkı 700 tl)
1.4 jump 53.350 tl indirimli 36.800 tl
1.4 style 56.850 tl indirimli 39.200 tl
1.4 elit 59.850 tl indirimli 41.250 tl

Bu segmentte düşünüyorsan ve ben sana yarisi şiddetle öneririm yaris ve i20 neredeyse aynı kasa büyüklüğünde.

Üst Alt