Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun araştırmalar sonucu: Hyundai accent blue 1.4 Otm Plus almaya karar verdim

yol tutuşu ve yol sesi hariç hyundai iyidir hoştur. Ama 100km üstünde aracın sana verdiği güven "0" olacak.

ses izalasyonuna katılırım araç ses alıyor. yol tutuşunu keskin virajlarda çok hızlı girmeyin dedim çünkü kilosu hafif bir araç 1245 kilo! bunun haricinde tutuşda sıkıntı yok bence: diğerine gelince;

yok daha neler 100 km he kardeş ben bu arabaya 5 yıl bindim ve halen biniyorum. opeli gördüm, ford facusu da gördüm =)

hundai woswagen le kıyaslarsan güven vermediği tezine katılırım. emsal fiyatlardaki araçlarla kıyaslayın derim.

örneğin pejodan renodan forddan opelden vs aynı fiyata 61500 tl ye alacağın araçlarla hundayi kıyasların derim. gidip 100 binlik araçla kıyaslarsanız size katılırım blue alınmaz =) anlata bilmişimdir umarım.

canı sıkılan varsa hafta sonu ankaradayım arabasını alan gelsin. kıyaslayalım not: ısrarla belirtiyorum aynı fiyat aralığındaki araçlar diyorum.
özellikle belirttim şimd mercedes c serisi bir araçla gelmeyin diye

habip50

üstadım yol tutuşu konusunda sana yeminle kounşuyorum şu an altımda peco 207 var 2010 model. Bak abartmıyorum ciddi diyorum bu peco şu övdüğün araçtan çok fazla daha yol tutuşuna sahip. 180km/h ile otobanda bi yapıştırıyoruz zerre kadar korku vemriyor içimize. Hadi sen dene bakalım accent blue ile kaç dakka gidebileceksin o hızla...

tsunami_

övmek için demedim artı ve eksilerini yazdım. merak ettim peco kaç kilo yazarmısın. blue 1245 kilo.

bide fiyat ve donanımlarını yazarmısın kıyaslayalım. tşkr

habip50

1265 kilo aracım. Donanım olarka ne lazım sana ? cam tavan ? navigasyon geri dönüş kamerası , dengeli fren sistemi vs ?

aralıkda alacam aracı hyundai accent blue 1.4 otm sizce aralıkda indirim olurmu

cam tavanından yıldızlar seyreder, navigasyonunla evine gider, geri görüş kameranla ofsaytları yakalar, dengeli fren sisteminle gole gidersin umarım =) peconla sana mutluluklar dilerim...
tsunami_

araçtan zarar etmeyelim derseniz megan 4 alın hem kmda 22 25 kuruş gibi yakıyor hyundailerin motor kuvvetli ve kupa hafif araba hızlı ama hızlanınca korku veriyor megan 3le 10 gün önce 180 yaptım zıpkın gibiydi

tsunami_

:) değerli arkadaşım araç işi maddi durumla doğru orantılı ise de hayallerimizle ters orantılıdır. bende bir cc alım dedim ama olmadı:)

blue dan gene konuşursam memur arabasıdır :) fiyat uygun, çekiş güzel, yakıt mükemmel ve bir çok ihtiyaca cevap veren bir araçtır, pişman etmez. ABS + EBD + BAS, ESP (ELEKTRONİK STABİLİTE PROGRAMI), VSM (ARAÇ STABİLİTE YÖNETİM SİSTEMİ),YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ (DCT ile Standart),NAVİGASYON PROGRAMI ve TÜRKİYE HARİTASI,BLUETOOTH, ELEKTRİK DESTEKLİ HİDROLİK DİREKSİYON,YOL BİLGİSAYARI ve kalanı sitesinden bakarsınız 1.4 110 bg 6 otomatik vitestir. mode plus dan bazı özelliklerini yazdım.

Allah kaza bela vermesin güle güle kullanalım araçlarımızı.

arkadaşlar yavas yavas aracı alacağım tarihe yaklaştım fakat son anda hyundai elentra ekim ayı kanpanyası güzel ötv indirimi ile 1.6 otm hyundai elentra sifir araç 43 bin tl geliyor bu ay bayi ile görüşmeye başlıcam

Üst Alt