Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun süreli kullandığımız psikiyatrik ilaçlar başka hangi hastalıklara yol açmaktadır

Pickle

Bende içimden ''keşke şu ilaçlara hiç başlamasaydım'' dediğim oluyor olmuyor değilki ama ne yapacan hayat işte bu bu hayat.

Ben inanmıyorum hocalara.

Benim iştahımı çok açıyor, ilerde diyabet olmam umarım

Pickle

Yok kullamaya başlayalı çok oldu. İsmi değişiyor etken maddesi "OLANZAPİN" aynı. Ozaprin, Raxapin, Olaxin vs.

Antipsikyatri antipsikotik ilaçlar uzun vade kullanınca erken ölüme, oboziteye, diyabete, alzaymıra,insanın hayat sevincini yok eder.

Hafızam bazen çok iyi oluyor bazen çok kötü oluyor herşeyi unutuyorum sebepsizce. Daha yaşım 28. Kafamda ve omzumda tik oluştu. İlaçlardan LDL çok yüksek, HDL çok düşük. Bu da kalp damar sağlığını çok etkiliyor. İlaç içerek bir hastalıktan kurtuluyoruz başka hastalığa sahip oluyoruz.

Bipolar bozukluk hastası olarak 11 yılda 10'larca ilaç kullandım ve halen kullanmaktayım

Kısa veya orta vadede lityum böbreklerim de tahribata yol açabilir

Uyumak için aldığım uyku ilaçlarının da alzaymıra sebep olma ihtimali yüksek.

engel88

"İlaç" değil belkide "zehir" içiyoruz. Bana 9 buçuk yıl oldu.

2012 TEMMUZ dan beridir düzenli olarak ilaç kullanmaktayım. 😁😁

Ben sadece geçmişimi hatırlıyorum.
Hafızamda geleceğe dair bir bilgi bulunmuyor.

Kullanmış olduğumuz psikiyatrik ilaçlar bizi hem ağırlaştırıyor hemde yavaşlatıyor mu

Kullanmış olduğumuz psikiyatrik ilaçlar bizi hem ağırlaştırıyor hemde yavaşlatıyor mu?

Artı_Noksan
Ben de bunun farkındayım. Bence biz kendi akranlarımızdan çok çok geride kalıyoruz.
BU SONUÇTUR İŞTE SONUÇ

Obezite :)

İlaçların karaciğer ve böbrekleri de yorduğunu duymuştum.

insanların aldığı nefes beni hasta ediyor

Ahmet T

Eskiden ben de başkalarından haz etmezdim. Şimdi arkadaşlarım var benim kafada. Anlaşabildiğim kişiler.
İnsan sosyal bir canlıdır. Pes etmeyin, hayata atılın.

Üst Alt