Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıf maaşının adres değişikliği nedeniyle kesilmesi, yeniden bağlanması ve vasi..?

reyhanyucel

Bana vasi kararını özel mesaj ile gönderir misiniz?

Bir de Talha'nın durumunu özetler misiniz? Mesela para hesabı yapabilir mi? Kendisi ile ilgili kararları verebilir mi? Anlamsız borç yapabilir mi? Gözetimsizken kendisine ya da çevresine zarar verebilir mi? Muhakeme yeteneği var mı? vb. Bunları lütfen özel mesaj ile gönderiniz.

hozgul

Hayırlı akşamlar.
Evet para hesabını benden iyi yapabiliyor.Etrafa borç yapmaz çunku kimseyle konuşmaz heleki tanımadığı insanlarla asla..İlacını almazsa o vakit istediği olmasın kapı pencere sağlam kalmaz.Içine kapanık.Ama sorulan sorulara tarihiyle net cevap verir.

Hafızası hepimizden kuvvetli ve zeki biridir.Bilinci daima açık olsada çocuk gibi naif ve kırılgandır.Surekli ilgi ve bakıma muhtaç.Kışisel bakımıda bana aittir. Banyosu,tırnak kesmesi yemek yedirmesi v.s...

Doktoruna göre çok akıllı ama düşünce bozukluğu olduğu için bunu yaşantısına uygulayamıyor dedi..Ama ailesini sorsan hepimizin dogum gununu,yaşımızı,herşeyi herkesi biliyor..

Aldığı maaşın bile kuruşuna kadar hesabını biliyor.Sadece ıvır zıvıra çereze cipse kolaya parasını çarçur ettiği için biz ona istediklerini alıyoruz uygun gordugumuz kadarını....Özelden vasi kararı ve raporu nasıl yollayabilirim bana yardimci olurmusunuz

@reyhanyucel

Buraya resim yükler gibi düşünün ama bana özel mesaj olarak göndereceksiniz. Nick adımın üzerine tıklayın orada sol tarafta özel mesaj gönder kısmından göndermelisiniz.

Gerekli teknik bilgi burada

reyhanyucel

Eklediğiniz resimlerde kişisel bilgi olduğu için yukarıdaki resimleri kaldırdım. Fakat dosyaları aldım. İnceleyeceğim

reyhanyucel

İnceledim ve hatta inceledik. Sorun şu ki, vasilik konusu biraz karışık. Nereden bir açık buluruz diye bir arkadaşımla tartıştık. Hafta sonu bir arkadaşımla daha konuşacağım. Çok zorlama olacağa benziyor. Bizim dayanağımız daha önceden veriyordun şimdi neden vasi istedin ve vakıf sınırları dışına çıkmadığım halde neden kestin şeklinde. Buralardan bir şey çıkar mı çok emin olamadık. Hafta sonu size yazmış olurum.

Merhaba .Vasi kararı istemelerine pek takılmadım.Sadece neden başvurumuzu kabul edip vasi kararını beklemediler.Veya madem o vakit karar yok diye basvurumuzu kabul etmediler tamam ama mart ayında vasi kararını goturdugumuzde neden kesilen tarihten mart ayina kadar olan kısmı odemediler.Sonucta hak sahibiyiz ama vasi kararını bekledik.Iste sıkıntı burda.

@reyhanyucel

Aşağıdaki sorularıma yanıt verebilir misiniz? [SIZE=3]Cevapları lütfen özel mesajla gönderiniz.[/SIZE]

Ne zaman, hangi adresten hangi adrese taşındınız?
Aylığın kesilmesi yazılı olarak bildirildi mi?
Reyhan Yücel ve Talha Yücel'in şu anki ikamet adresleri ile varsa telefon numaraları

Hayırlı geceler.Bu özel mesajı nasıl yollayım iki tane mesaj simgesi var sohbet altında hangisi

@reyhanyucel

Aşağıdaki sorularıma yanıt verebilir misiniz? [SIZE=3]Cevapları lütfen özel mesajla gönderiniz.[/SIZE]

Ne zaman, hangi adresten hangi adrese taşındınız?
Aylığın kesilmesi yazılı olarak bildirildi mi?
Reyhan Yücel ve Talha Yücel'in şu anki ikamet adresleri ile varsa telefon numaraları
Özel mesaj burasımi

Söğütlüçeşme mahallesinden Kanarya mahallesine taşındık adresi bildirmedik.14 temmuzda eski adresimizde yani söğütlüçeşme mahallesinde tahkikata geldiklerinde bizi bulamadıklarından ve telefonumuzda değistigi için ulaşamadıklarından maaşları iptal etmişler.Ben bir ay içinde hemen kanarya mahallesindeki geçici adresimizi bildirdim. Haftasında eve geldiler tahkikat için.Kiz kardeşimin maşını bağladılar ve temmuz ayından aralık ayına kadar olan iptal edilen maaşları ödediler 6 aylık toplam 2200 tl olarak.Diger kardeşim talhanın maaşını bağlamadılar ve başvurumu ret ettiler sürekli..9 ay içinde vasi kararı çıktı mart 2017 de ..Fakat başvurumu mart aýında kabul ettiler maaş bağlandı.Haziranın 5 de bir maaş odendi..14 temmuz 2017 den mart 2018 kadar olan 9 aylık maaşları ödemediler.Vasi kararı yok diye..Benim anlamadığım şu ilk baş adres değişikliğinden dolayı iptal ettikleri maaşlari niye odemiyorlar.Halbuki ben iptal oldugu tarihten 14 temmuz 2016 dan sonraki ağustos ayında adresi bildirmiştim.Eylul maaşını odeseydiler ya..Hadi onuda gectim adrss degisikliginden dolayı iptal ettikleri maaşlar ödenmiyormu bir yıl içinde başvurduğumuzda..Kizkardeşimin aynı sebepten iptal olan 2022 maaşlarıni niye ödediler madem adresi bildirdigimde.Gecmise donuk odediler üstelik toplu halde..

reyhanyucel

burada ismimin üstüne tıklayınca "özel mesaj yaz" kısmından göndereceksiniz

Ha bu arada adres değişikliğimiz aynı ilçe sınırları içinde oldu.Sadece mahalle değişmisti.Tel özelden atayım ama nasıl yazayım

Ben onu beceremedim arkadas ekle cikiyo.

reyhanyucel

Size özel mesaj yazdım. Lütfen okuyunuz....

KDK dilekçeniz artık hazır.

Merhaba hozgul size yolladığım cevap geldimi.E posta adresimi yazmıştım.Cevap bekliyordum.Gun içinde dilekçeyi göndermek istiyorum çunkü..Bekliyorum bilginiz olsun

KDK müracaatının usülünü görmek ve konuyu takip etmek isteyenler buraya tıklayabilir.

KDK karara çıktı ve reyhanyucel 'li haklı buldu. Kalem 'in katkıları, reyhanyucel 'in kararlı mücadelesi için tebrik ediyorum. Şimdi bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Vakıf KDK kararına uymazsa İdare Mahkemesine de konuyu taşırız.

Karara ulaşmak için tıklayınız

Üst Alt