Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank'da çalışan var mı?

Sabah 9 is basi aksam 6 paydos...Once icra islemlerine bakiyordum simdi ise gisede calisiyorum...Bazi personeller gelmeyince yerlerine bakiyorum(Icra servisi veya tuketici hakem heyeti) maas konusuna gelince kasa tazminati ile 1070 tl ama 3 ayda bir Gunes sigorta primi(250 tl) 3 ayda bir ikramiye(1 maas tutari yeni baslayanlar calistiklari ay hesaplamasina gore aliyor.yili devirdikten sonra tam alirlar) 6 ay da bir performans(1000-1500 tl yeni baslayanlar calistiklari ay hesaplamasina gore aliyor.yili devirdikten sonra tam alirlar) yilda bir kez temettu (3 maas tutarinda.yeni baslayanlar calistiklari ay hesaplamasina gore aliyor.yili devirdikten sonra tam alirlar)

Ayrica isimden memnunum Rabbime sukurler olsun...Issiz binlerce insan var ve bizim yerimizde olmak isteyen milyonlarca isssiz...

AS21;

Bende operasyon ve ticari bölümde görev alıyorum.

Maaşım 1200 tl bir iki güne kadar kasa yetkim gelecek kasa tazminatı ile 140 tl daha eklenecek maaşıma ayrıca Barış kardeşim gibi güneş sigortadan da 3 ayda bir prim geliyor.

Diğer olanaklarla birlikte sonsuz şükürler olsun bende çok memnunum..

Aynen sana katılıyorum sevgili kardeşim....

Ankara'da ki Ebis binasındayım.Memur olarak çalışıyorum 1100 civarında maaş alıyorum kasa tazminatı ve güneş sigorta ödemesi bizde yok.3 yıl olmasına rağmen yardımcı memurluktan kurtulamadım.

MuTanG;

Engelli olarak mi calisiyorsun ?

durum0;

EBIS te calisanlar ile sube ve bolgelikler de calisanlar arasinda daglar kadar fark var...Bilgi islem merkezin de calistiginiz icin kasa tazminatiniz olamaz zaten cunku calismakta olan bir kasaniz yok ayrica sizin muhatapiniz sadece Vakifbank ailesi musteriler ile herhangi bir isiniz ve diyalogunuz olmuyor...Gunes sigorta konusuna gelince EBIS te aliniyor alinmiyor bilgim yok...Ancak tum Subeler de aliniyor...

EBIS te calisanlar ile sube ve bolgelikler de calisanlar arasinda daglar kadar fark var...Bilgi islem merkezin de calistiginiz icin kasa tazminatiniz olamaz zaten cunku calismakta olan bir kasaniz yok ayrica sizin muhatapiniz sadece Vakifbank ailesi musteriler ile herhangi bir isiniz ve diyalogunuz olmuyor...Gunes sigorta konusuna gelince EBIS te aliniyor alinmiyor bilgim yok...Ancak tum Subeler de aliniyor...[/QUOTE]

Ben bilgi olarak bulunsun manasında yazdım eğer bölgede çalışan birileri varsa onlarda bilgi verebilirler fakat bölgede çalışan yardımcı memur bulunmuyor benim bildiğim.

Ankara'da eski ebis binasında genel müdürlüğe bağlı bazı birimler kaldı.EBİS İstanbul'a taşındı.EBİS personeli bizden daha farklı maaş alabiliyor sonuçta çoğu teknik personel.

MuTanG;

Kac yillik personelsin ?

MuTanG;
Çok yenisin daha hayırlı uğurlu olsun.Nerede çalışıyorsun?

AS21;
Sizin ne kadar oldu ve neredesiniz?

Mutang 3 aylik personel 1200 aliyormu ? Ne mezunusun ? veya il farki mi var ?

Ben Diyarbakir Merkez subedeyim 7. ayim bitmek uzere...

***Neri***;

09.09.2014 de basladim Neri :) oluyo iste zaman hizli akiyor :)

İl farkı var istanbul mesken tazminatı farkediyor.

Aynennn Neri alistim ve ayricaligim da var Teknik sorunlara bakiyorum :)Mutang cevap icin tskrlr...

bankalarda çalışan arkadaşlar hangi bölümlerden mezunusunuz ? vede bankacılık yada sigortacılıkla ilgili lisanslarınız vs. var mı ? mesela spk yada bes gibi ? bilgi verebilir misiniz ?

Mezuniyet kısmına gelince çalışmak istediğin bölüme göre değişir

Banka ihtiyacına göre alır sen ne mezunusun ki

durum0;

ben henüz mezun değilim bankacılık sigortacılık önlisans öğrencisiyim

Hangi şehirde başlamayı düşünüyorsun genelde İstanbul a alıyorlar

Ayrica iki yıllık almıyorlar sanırım ama referansın olursa farklı

durum0;

şehir konusunda ege ve iç anadolu bana uyar şehir çokta fark etmez aslında
referansım var ayrıca lisansa tamamlamayıda düşünüyorum

Heiken

Merhaba vakifbank a girmek istiyorum tanidigi olan var mi referans lazimm lutfen yardim

Üst Alt