Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

@sessizlikiyidir,

Eskiden böyle maaş uygulaması yoktu , senin bu emir vaki kafa yapısıyla burnun çok sürtülür , nankör insanı Allah daha da beter eder

Evet eskiden mağarada yaşıyorduk taş devrindeydik.
Ekmek yoktu
Aş yoktu
Tüp yoktu
Hastane yoktu
Devlet diye bişey yoktu.
Sokaklarda yatıyorduk bizler.
Seninle beraber sonsuza kadar yaşasınlar bu zihniyet inşallah.
Senin gibilerin zihniyeti yüzünden hala 7.000 liraya tamah ediliyor zaten.
Sana bu parayı yatıranların zevki sefası içerisinde bu 7 liraya şükret dur sen

7000 para değilse anana baban daha fazlasını versin niye milletin kapısına para diye gittin, yattık yerden emekli memur gibi maaş bekliyor kafa tam sakat :D

@Emrekvk,
Saygısızlaşma !!

Milletin kapısı dediğin devlet. Ve bunu vermekle mükellef. Sen hala sokak diliyle cümle kur. Hakkını sormuyorsan bişey diyemem. Kaç engelli mitingine gittin. Kaç engelli dayanışmasında yer aldın. Kaç platformda senin gibi benim gibi engelliler için konuştun ?? Kaç engelliye yardım ettin ? Ve ısrarla kırıcı kpnuşuyorsun yasa derki 7 ila 10 u arası,. bugün ayın 11 i hala yatmadı

sen önce yazdığın son 2 cümleyi bir oku sonra aynaya bak saygıdan sonra bahset , o yazdığın cümleleri kuruma telefon aç söyle, onlar sana cevap verir, boş cevap yazıp gereksiz münakaşa yapma fazla

Arkadaşlar selam,

Her yıl vgm aylığı için kasım ayında senelik hesap dökümü gönderiliyormuş, vakıfbankta iki vadesiz hesabım vardı bir tane daha açıp açtığım hesap bilgilerini vgm ye gönderdim ve ilk maaşımı bu ay 10 eylül de aldım. Merak ettiğim konu şöyle ki; VGM ye istedikleri takdir de sadece kasımda vgm maaşı için açıp teslim ettiğim hesap dökümünü mü göndereceğim yoksa vakıfbankta olan tüm hesapların hepsinin dökümünü mü?

Bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.

@İstanblue34,
Kasım ayında. Hangi hesabına vgm aylığı yatıyorsa, o hesabının son 1 yıllık dökümünün çıktısını vereceksin

@Mehmet4448,

Bilgi için teşekkür ederim sağol dostum.

Cep telefonu mobil bankacılık uygulamasından alınan döküm geçerli olur mu yoksa yıllık dökümü bankadan mı almam gerekir ?

Son olarak benim ilk aylığım bu ay 10 eylül de yattı. Eylül ekim kasım için üç aylık döküm isterler mi acaba ?

@İstanblue34,

Sen daha yeni almışsın anladım. Hocam sen onu bi vgm'yi ara sor. Son 1 yıllık mı yoksa aldığım aydan itibaren mi diye. Normalde geçen yılın Kasım ayı dahil ve bu senenin Kasım ayı dahil 12 aylık hesap özeti götürüyoruz. Senden 3 aylık mı 1 yıllık mı isterler onu bilemedim. Ayrıca mobil bankacılıktan son 1 yıllık hesap özeti isteyip yazıcıdan çıkarıp veriliyor kabul edilir. 5 yıldır mobilden alıyorum hesap özetini. Bankaya da gitsen birebir aynısı veriyor. Ama kesinlikle kasımda vermelisin hesap özetini yoksa iptal edilir. Aman kaçırma

Üst Alt