Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Ankara vgm aradım maaşlar gününde yatacak dedi süpriz olmazsa kaldı maalesef

İnşallah bugün bir sürpriz olur ve yatar ama yatacağına inanıyorum bayram öncesi mutlaka olur diye düşünüyorum 9 gün tatil ve bu bayram.

Yatan bölge olursa lütfen yazalım arkadaşlar.

Yazık.
Kendileri dahil herkes aldı
İkramiye bile aldılar.

Vgm de ne telefon açan var ne de insanca bir soruya yanıt veren.
Yatırdıkları 3 kuruş
Bari bayram öncesi insanlara el olun düşüncesi yoğundu ama.
Sanırım, bayrama bu şekilde giren sadece engelliler oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu güne kadar her bayramda öncesinden yattı.
Bu aksamanın tek nedeni
" BİZ OLMAZSAK OLMAZ "
aba altından sopa göstergesi !!!
ülkede gelişen olayların hükümet tarafından halka gösterilen karşılığı bu.

Arkadaşlar affedersiniz ama bu zıkkım kartın çekme limitini yükseltmeleri için
Nereye yazmalıyız,, 5.500tl vermiyor bana uzak atm her ay 2gün üst üste gitmek zorunda mıyım ya
4.500 ödüyor sadece, Allah aşkına bu ne saçmalıktır eziyettir ya

@Losdy,
bende de durum aynı dün 5000 çeltim bugün yine gideceğim 2022 maaşı için vgm değil

Arladaşlar merhaba,

%78 engelli raporum var ve herhangi bir engelli aylığı ya da Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait muhtaçlık aylığı almıyorum. İkisi arasında fark varmı varsa nelerdir?

Ayrıca vgm den muhtaçlık aylığı alsam yine vgm'den ya da farklı kurumlardan ortaokula giden oğlum için de ilave olarak burs alabilir miyim ?

Rica etsem konu hakkında bilgi paylaşabilir misiniz acaba ?

@İstanblue34,

vgm maaşı 2022 maaşından 650- 750 daha fazla fakat vgm diğer yerlerden aldığınız yardımlara çok karışıyor maaşınızı kesebilir ben vgm de iken çocuk yardımı aldım 4- 5 ay sonra aradılar ben vgm den. Ya o yardım ya vgm dedilerr. birde vgm nin her ilde bir kontenjanı var her başvuruya bağlamazlar ancak kontenjanda yer varsa yada biri çıkarsa şartlarınızda uygunsa bağlanır aile destek yardımına bile karıştılar ben vgm Ankara merkezi aradım sonra aldım aile destek yardımını. 3 ay sonra alabildim vgm yüzünden ben Aydın a bağlıydım şimdi 2022 ye geçtim vgm nin aylık tarihleride belirsizdir ilden ile değişir ayın 5 i ile 11- 12 -13 vs verilir sabit bir günü yoktur ilden ile değişir

@Barda5,

Merhaba,

Detaylı bilgilendirneniz için çok teşekkür ederim. Şuan çalışmıyorum herhangi bir gelirim de yok en son Türkiye Aile Destekleri yardımı alıyordum 1450 tl o da 2024 sonu bitirildi ve yerine devamında yeni yardım açıklanmadı diye biliyorum.

Maddi yardım alabilmek için 2022 ve vgm dışında alternatif olarak hangi kurum ya da kurumlara başvurmalıyım sizce ?

@İstanblue34,

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına " diğer aile yardımı" için başvuru yapabilirsiniz..
Ayrıca bulunduğunuz il veya ilçe Kızılay şubesini ziyaret edin ve "ihtiyaç sahipler listesi" ne sizi kaydetmelerini rica edin ..

@Barda5,

Benimde 2022, yahu her ay böyle uğraşacakmıyız, bi çözümü yok mu

Bugünlerde engelli emekliliği hakkında medyada birtakım haberler dönüyor. Bilenler yeşillendirsin.

Üst Alt