Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

ve game over yatmadı mesaide bitti 10 nunda görüşmek üzere bayramda beş parasız girdik...

Elma ile Armut u karıştirmayın. Engelli maaşı bütceden geliyor bizimkisi vakıf yardımlarından

@frkn5906,

şu an vgm den almıyorum ben 5584 alıyorum vgm tahminim 600 700 tl fazla 2200 civarlarıdır tahminim

Sanırım bugün yatacaktır fakat tüm ülkede ödenekler bayramda seyranda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken
Vgm ısrarla kafasına buyruk yatırabiliyor.
Kâh 7 sinde
Kâh 9 kâh 10
Hatta 12 bile oldu.
Vgm de bir devlet kurumu eli değil mi
Ödeneğin vakıflardan gelmesi
Karşısındaki bizlerin ihtiyaç sahibi olmamızı ve bunun gözardı edilmesine sebeb olmamalı bence.

Önemli alan muhtaç aylığını almak mi yoksa yatma tarihimi? Ya hic vermeselerdi? Kafamıza buyruk bizmiyiz yada?

İstanbul 1. Bölge yattı çok şükür. Öz babadan görmediğimiz parayı Devlet babadan görüyoruz. Allah emeği geçenlerden vesile olanlardan kat kat razı olsun.

Son düzenleme:
@ckl,

Sosyal devletlerde bunun kat be kat fazlası sağlanır muhtaç olana engel taşıyana ve bunun da bir tarihi olur.
Aksamaz.
Ödenen 6 küsür
Ve bunun aksama durumu sizce garip değil mi ?
Kafamıza buyruk nedir ?
Hiç verilmeseydi diye bir kavram yok
Kimse durumu iyi iken gelipte muhtaç aylığına muhtaç olmaz
Ve ortada bir devlet var ise bu devlet olmanın sorumluluğudur.
Sorguladığınız şeyden evvel
Yatan miktarı ve ekonomik şartları kıyaslayın.
Engelli olmak hele hele Türkiye gibi bir ülkede çok daha zor...
Yol yaptı daha ne yapsın bakış açısıyla aynıdır
Koltuğa oturanın yapması esas olan durumdur bu
Yol da yapacak
Okulda
Gıda yardımıda
Hastanede
Bu devlet dediğimizin asli görevidir
Hediye görülmesi
Ve kocaman bir hal okunması çok basit bir bakış açısıdır.
Burada "istese yapmaz" durumu mümkün değildir.

Sosyal devletlerde dediğiniz olur. Ama biz hükümet devletiyiz. Öle olunca haklar alınmıyor veriliyor oluryor. Lutüf oluyor. Dolayısıyla bizim aldığımız Anayasal hak degil iki dudak arasına sıkısıyor. Ki sosyal devlette amac engelliye yardım değıl engeli hissettirmemektir. Bunuda değiştiricek biriysel yada sosyal güc yapısı olmadığı icin muhtac aylığını verenlere muhtaç oluyoruz

Keşke maaşı gününü önemsediğimiz kadar bireysel haklarımıź içinde telaşlanmiş olsaydık.

Kütahya ve bölgesi yatmıştır. Herkese bereket dilerim. 🙏

%15-17 arası gibi görünüyor. Merhamete gelir daha fazla verirlerse bilemem. Memur katsayısına göre artış yapılıyor.

Üst Alt