Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Valilik yazı çıkarmış, engelli ve kronik olanları da kurum amirleri çağırıyorlar

hozgul

Acaba Ruhsal Engelliyim diye mi önemsenmiyorum :( Cumhurbaşkanlığı genelgesi Engelli Çalışan dedi ayrım yapmadı ki,
Şunu da belirtiyim Ruhsal ama hayat boyu raporum ve ilaç kullanım raporlarım var Saglık Bakanlığının Kronik cetvelinde teşhis ve tanım yer alıyor ve ayrıca kronik hasta kabul ediliyoruz ki Psikriyatrik ilaç kullanım süreleri ikinci defa otomatik 30 Temmuz 2020 ye uzatılmış edevletten gördüm ve Aile hekimi bile ilaç yazdırmaya sokağa çıkma gelme eczaneden alabilirsin diyor :(

Son düzenleme:
hozgul

Bağışıklığı baskılayan bir durumum olup olmadığını bilmiyorum.Genelgede kronik hastalıklar diyor ve bu kronik hastalıkların ne olduğu da sağlık uygulama tebliği ek 1/A da belirtilmiş.Raporda da kronik işaretli.
İşe gitmekten hiçbir şekilde rahatsız değilim.Ortalığı ayağa kaldırmaya da gerek duymuyorum.Kaldı ki yürütmeyi durdurma yapsam zaten sonuçlanana kadar ortalık durulur.

Rahatsız olduğum tek nokta Cumhurbaşkanlığı genelgesine riayet edilmeyip yok sayılması.Keyfi karar alınması.Yoksa gönüllü çalışmaya da razıyım.

login

Sizinde dediğiniz gibi, Cumhurbaşkanlığı genelgesine rivayet edilmemesi :(
Bizim ilçe müdürlüğünün resmi yazısını burdan paylaşmak isterim ama beceremedim malesef :( Galerimde fotoğraf olarak şefim attı :(

Üst Alt