Yok, yıldan düşmez (çünkü ilk sigortalı oluşi tarihiniz askerlikten önce olmuş), sadece prim günü olarak eklenir.
Oran düşmez diye umalım... Olumlu düşünmek iyidir
Oran düşmez diye umalım... Olumlu düşünmek iyidir
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Sende bildiğini paylaşmamışsın!BEnim anlamadığım benim her siteye girişimde maddi olarak kazanç sağlayan site sahipleri
Buradan site kurucularına ve sahiplerine sesleniyorm kaç aydır yazdığım soruların hiç birine cevap alamadım yazan 1 kişi var oda avcı komando diye bir arkadaş yazıyor , BEnim anlamadığım benim her siteye girişimde maddi olarak kazanç sağlayan site sahipleri neden cevap vermezler açıklarsa sevinirim açıklama yapıldıktan sonrada üyeliğimi iptal edecem, biz burada bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak için üye olduk , her neye teşekür ederim diyecem ama sadece avcı komandoya tşk ederim verdiği cevaplar için başkada kimse yok
Site yöneticisi değilim!site yöneticilerine özellikle saww arkadaşıma teşekkür ederim , Biliyorum artık yazamayacağım şimdide üyeliğimi iptal eder saw arkadaşım