Arkadaşlar, 2007 yılında evde bakım maaşı başvurusu yaptım. Görevli memur ısrarla vasi atanmasını şart koştu. Mahkemede damga vuruldu, hastaneye gittim. Heyet raporu sisteme yüklendi ve tekrar mahkemeye gittim. Duruşmada hakim senin vasiye ihtiyacın yok neden istediler ki dedi. Bende durumu anlattım. İlgili memurun işgüzarlığı dedi ve 1 senelik veriyorum maaşın bağlansın dedi.
Geçen sene sonuna doğru mahkemeden bir hafta arayla iki belge geldi. Belgede vasi olarak atanmış olan kardeşimi yeniden vasi olarak atandığını belirtiyor!
Bizim böyle bir talebimiz olmadı. Çokta dikkate almadım.
Ta ki bu sabah bankamdan sms gelene kadar. Banka kartlarımın kısıtlılık nedeniyle iptal olduğunu belirtiyor. Uygulama üzerinden de kullanamadım.
Yarın bir gün ehliyetiniz de iptal oldu derlerse diye endişelendim. Şehirlerarası yolculuk yapan biriyim. Başka nelerde kısıtlama olur hiç bilmiyorum.
Bu durumda; "Vasiliğin iptali" için hangi yolu izlemeliyim?
Önce, mahkemeye mi, hastane heyetine mi başvurmam gerekiyor?
Geçen sene sonuna doğru mahkemeden bir hafta arayla iki belge geldi. Belgede vasi olarak atanmış olan kardeşimi yeniden vasi olarak atandığını belirtiyor!
Bizim böyle bir talebimiz olmadı. Çokta dikkate almadım.
Ta ki bu sabah bankamdan sms gelene kadar. Banka kartlarımın kısıtlılık nedeniyle iptal olduğunu belirtiyor. Uygulama üzerinden de kullanamadım.
Yarın bir gün ehliyetiniz de iptal oldu derlerse diye endişelendim. Şehirlerarası yolculuk yapan biriyim. Başka nelerde kısıtlama olur hiç bilmiyorum.
Bu durumda; "Vasiliğin iptali" için hangi yolu izlemeliyim?
Önce, mahkemeye mi, hastane heyetine mi başvurmam gerekiyor?