Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasinin (yasal danışmanın) kaldırılması için başvurdum..?

sucre_

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
122
Yasal danışman atandı boşanma sürecim olduğu için mahkeme süresi uzamasın diye ne rapora ne de mahkeme kararına itiraz ettim. Boşanma işlemim gerçekleşti hakkımdaki vasi kararının kaldırılması için vasilik kararını veren mahkemeye talepte bulundum. Mahkeme talebimi ret etti. Asliye hukuk mahkemesine itiraz edebilirsin diye kararında belirtmiş. Asliye hukuk mahkemesi itirazımı ret etmesi halinde tekrar sıfırdan dava açabilir miyim? Ömür boyu kısıtlı mı kalcam?

Sorunun cevabını bilmiyorum ama yazdıklarından aklı başında, 2 cümleyi bir araya getirebilen, kendini ifade edebilen birine benziyorsun. Neden ağır derece akıl sağlığı yerinde olmayanlar gibi en başta vasi atandı ki?

@Aslan Kurt, talihsiz bir evlilik yapmamın neticesinde çekişmeli boşanma davası açtım. aile mahkemesi bipolar hastalığımın olduğunu öğrenince bakırköyden adli tıp raporu istedi. raporu almak için 4 defa alkol testi ve bir kaç tane daha psikaytrik test yaptılar. rapor için 2 ay sonrasına randevu verdiler. randevu günü sabah 6'da hastanedeydim işlemimi yapmadılar o esnada sinir krizi geçirdim oradaki görevlilerin üzerine yürüdüm hastaneden ayrıldım. başhekimliğe şikayete giderken doktor arayıp çağırdı beni ertesi gün için randevu verdi. doktor gıcıklık olsun diye yasal danışman atadı. boşanma davamın uzamaması için rapora salak gibi itiraz etmedim. boşanma davam gerçekleşti şimdi kısıtlılık kararının yeniden değerlendirilmesi için dilekçe yazdım sulh hukuk mahkemesi ret edti. asliye hukuk mahkemesine itiraz edip adli tıp raporu için sevk istiycem. başka yapacak birşeyim yok sanırım.

@sucre_, Senelerce uğraş bence büyük ihtimal başarırsın vasiliği kaldırmak için..Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.İnsanlar bu mesleklerde bir garip ayrıştı.

Yasal danışman ayrı, vasi ayrı benim bildiğim. Yasal danışmanı kişi kendisi ister.

Üst Alt