Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vefat eden yakının e-devlet sistemine düşmesi!?

@orkun ber,

Babanıza ayın hangi günü yatıyorduysa aynı gün yatar her ay. İlk maaşı almaya annenizle beraber gidin devletin açtığı hesabı üzerine alması lazım.

@idosente,

anne yatalak engelli bankaya gidemez ama vesayeti bende zaten onun sayesinde sgk ya başvuru yapabildim

Evet o işlem e devlette var ancak siz SGK ya başvuru yapmisiniz zaten hayırlısı olsun

@orkun ber,

Akıl sağlığı yerindeyse banka onu kabul eder mi bilmiyorum. Gidip sorarsın olmadı vekaletle veya artık teknoloji var görüntülü görüşmeyle filen hallolur. En kötü banka eve memur yollar herhalde. Mesela benim akıl sağlığım yerinde olduğu için SGK'ya kendim gidip başvuru yapmak zorunda kaldım. Kardeşimi kabul etmediler. Bankaya da öyle kendim gidip imza attım.

arkadaşlar kalan ev için mirasçılara bölündü ama ablam evden pay istemiyor yani mirası istemiyor böyle bir hakkı varmı? varsa nereye başvurmamız gerekiyor.

Kardeşlerden birine hakkını tapudan devretsin

@mehmet-41,

zaten 2 kardeşiz o zaman bana devredecek tapu dairesinde oluyorsa sıkıntı yok mahkeme filan gerekir sandım

Tapu dairesinden herhangi bir kardeşe hakkını devreder sorun olmaz

Üst Alt