Eylül 2020: Güncel:
Şubat 2020 Güncel:
_______
Ankara Vergi Dairesinin verdiği Ötv istisnası kararı aleyhinde Vergi Mahkemesinde dava açtım.
Vergi Dairesine Engelli Sağlık Kurulu raporumu ve kısıtlama kodlarımın olduğu Sürücüler için Sağlık Raporumu ibraz etmiştim.
Sürücü Sağlık Raporumu hiç bir surette değerlendirmeye almamışlar.
Dava dilekçesine benzer 10 adet özelge kararını da ek yaptım.
Mahkeme benzer kararları göz önüne alıp lehte karar verir mi? Yürütmeyi durdurma talebinde de bulunmuştum.
Karar ne kadar süre içinde çıkar?
Vergi Hukukundan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
ÖTV İstisnasından faydalandırılmak için Vergi Dairesine özelge talep formu doldurmak suretiyle yaptığım başvurumun reddedilmesinden sonra vergi dairesi yazısı aleyhinde açtığım iptal davasında - 2 seneye yakın sürdü - LEHİME karar verildi.
Şubat 2020 Güncel:
2018 yılında Vergi Dairesinin verdiği olumsuz özelge kararı aleyhinde açtığım davada bugün Yürütmeyi Durdurmayı kabul kararı verildi.
_______
Ankara Vergi Dairesinin verdiği Ötv istisnası kararı aleyhinde Vergi Mahkemesinde dava açtım.
Vergi Dairesine Engelli Sağlık Kurulu raporumu ve kısıtlama kodlarımın olduğu Sürücüler için Sağlık Raporumu ibraz etmiştim.
Sürücü Sağlık Raporumu hiç bir surette değerlendirmeye almamışlar.
Dava dilekçesine benzer 10 adet özelge kararını da ek yaptım.
Mahkeme benzer kararları göz önüne alıp lehte karar verir mi? Yürütmeyi durdurma talebinde de bulunmuştum.
Karar ne kadar süre içinde çıkar?
Vergi Hukukundan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?