Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurusu sonucu ne kadar sürede belli olur?

oldboy

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba
bugun vergi d bsklıgına ugradım
heyet raporum (%45) ellerıne ulaştıgı zaman ankara ya bakanlıga yollayacaklarmıs.
sanırım oradan da ayrı teyıd gelecek-3 ay daha surer dedıler.
tecrubesı olan arkadaslar bılgı paylasırsa sevınırım

raporu 15 gun once posta ıle sıslı etfalden Aksaray gelırler veregı d bsklıgına yolladılar
evıss ten takıp edıyorum hala gıtmemıs gözüküyor-normalde bu kadar surer mı?
takıp edecegım bır tel no su var mı?

tskler

PTT bu ne yapsa yeridir.
Raporunuz vergi dairesine ulaştıktan sonra ortalama 1,5-2 ay sürer.

ankara merkez saglık kurulu tekefonları ve bılgı rıcası

merhaba
evıss e gore %45 engelli raporum vergı d bsklıgından onay ıcın bakanlığa yollanmış.
takıp edebılecegımız bir tel no var mıdır?

bır de asagıdakı değerlere gore bakanlıktan onay çıkar mı?tecrubesı olan arkadaşlar bılgı verırse sevınırım

şişli etfalden almıştım raporu

hıperlıpıdemı % 10
kronık böbrek yeztmezlıgı ure 40 kreatının 1.37 gfr 60 ml / dk %20
parkınson tablo 4.2b %5
tablo 4.1 %20 tum vücut fonk kaybı oranı

1 eylül 1992 ssk gırıs
8400 uzerı gunum var

arkadaşlar mrb.. izmirden yazıyorum.. 05.02.2016 vergi dairesine başvurum,10.02.2016 merkez sağlık kuruluna yazı yazıldı cevap bekleniyor.
01.03.2016.. aynen onaylandı.. 04.03.2016 işyerime yazı gönderildi...

darısı tüm bekleyen arkadaşlara..

Dedikleri maalesef doğru ben ilk başvurunun 9 ayda yaptım 12 ayda evraklar geri döndü tekrar heyete girdim bu sefer 2 ay ortasında bitti lakin 2 alt sokaktaki vergi dairesine vulevgitmemiş düşün hangi hızda çalişildigbi ama başka arkadaşlar yazıyor 1 ayda gelende var hayır deyip beklicez

Arkadaşlar vergi indirimi için 6aylik Maaş bodrosu istiyorlarmış hizmet belgesi dışında doğrumu.bilgisi olan varmı

kiyasettin

Yok öyle bişey.Elinizde yeni tarihli raporunuz varsa onunla beraber,2 resim ve işyerinizden orada çalıştığınıza dair alacağınız belge yeterli.

Arkadaslar ben vergi dairsenden sevkli gittim 16.02.2106 da heyete girdim rapor sonucumu bile soylemedi ler bana vergi dairesinden ogreneceksin dediler ben sonucumu hasta neden ogrendim % 50 oldugunu 3 hafta gibi bir zaman gecti acaba vergi indirim sonucu ne zaman gelir is yerime onaylanip onaylanmadigini nasil ogrene bilirim BilgisI olan arkadaslar cevap verirse

Kayseri için evis (engelli vergi indirimi sorgulama) sitesi yok sanırım. Sonucun işyerinize gelmesini bekleyeceksiniz. Ya da maliye merkez sağlık kurulu aranabilir.

snelman
Her şeyi forumda paylaşalım lütfen, özel durum yok.

haklısınız bende aynı fikirdeyim. Ve mümkün olduğu kadar burada yazmaya çalışıyorum ,ama bir evrak hakkında bilginize ihtiyacım var.şahsi evrak olduğu için burda paylaşmak istemedim.

Ufukalp ufukalp verdiginiz bjlgileri icin tesekur ederim benim bir kac sorum daha olacak ben vergi dairsenden sevkli gittigim icin bana raporun bir ornegini vermediler hatta rapor oranimi bile soylememuslerdi vergi dairesinden ogreneceksin diye nitekim ben % 50 oldugunu ogrendim ben suan is yerime gelecek olan sonucu bekliyorum O sonuc benim elime gelince mi ben engelli haklarimdan yararlanamaya baslayacam otobus karti su indirimi gibi durumlari soruyorum bu konuda bilgi verirmisiniz

Bana raporumun asli lazim olmayacak mi ben raporumun aslini nerden alacam maliyeden is yerime gelen evrakda raporumun aslida olacak mi bilgi verirseniz ufukalp bey simdiden tesekur ederim

kayserili3838
Maliyeden işyerinize gelecek vergi indirimi belgenizin ilişiğinde raporunuz da olacak.

oldboy

Ankara gelir vergi dairesi başkanlığı; Direk hat: 0(312) 415 32 18

05.02.2016 tarihinde karamürsel vergi dairesine evraklarımı verdim,08.02.2016 kocaeli vergi dairesine yollamışlar.kocaeli vergi dairesi 03.03.2016 da ankaraya yollamış.bimere yazmıştım.25 günde evrak ankaraya gitmez mi diye cevap yazmışlar,oradan öğrendim.hala beklemediyim.inşaalah olacak...

snelman
Kocaeli vergi dairesi evraklarınızı turşuya yatırıp tam bir ay olgunlaşmasını mı beklemiş, bu ne vurdum duymazlıktır. 1,5 ayda herşeyi sonuçlanıp işyerine evrağı gelmiş olanlar var.

[FONT=sans-serif]@[/FONT]Ufukalp sorma bimere yazdım benim evrağım nerede 25 günde bir evrak neden ankaraya gidemiyor diye. bir hafta sonra mail geldi.kimin hangi tarihte ne yaptığı yazıyor dilekçelerde 2 dakika önce cepten aradılar Kocaeli vergi dairesi ev adresi istedi
Mektup olarak da cevap vereceklermiş.2 hafta arayla aradım sistem bozuk sistem çöktü dediler, bende bimere çöktüm :cool::cool: şu an ankarayı bekliyorum.ayrıca size özelden bir soru sordum.fikrinizi alabilirmiyim müsaitseniz...

Cihan7979 tskler
aradım 22.2 de evrgı d evragı yollamış
03.3 te merkez sağlık kurulu almış
sonuç çıkmadı 10 gun sonra bır arayın dedıler
bu arada hastalık oran cetvelınden rapordaki oranları kontrol ettım cetvele uygun

bende bugün ankarayı aradım subat 15 den sonra gelen evraklar bakılmadı dedi.senin evrak martın 7 sinde gelmiş 15 gün sürer dedi.ay sonunda tekrar arayacağım bakalım.

Aynen kardeşim 5/10 gün sonra hayırlı haberler alırız umarım bi terslik olmaz.

merhaba
merkez sağlık kurulundan raporum onaylı ıstanbul vergı dairesine 16 mart ta yollanmış
hala gelmedi
tel acıyorum çıkan gorevlı ınternet sıtesıne bakın dıyor
bir evrak 1 ayı geckın suredır postada gelmez mı?
tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

bugun eviss ten baktım onaylanmış ve bugun ıyı barış İle ıs yerine cvp yıllanmış

sisli Etfal den almıştım raporu

Üst Alt