Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim evrakının iş yerine ulaşması kaç gün sürer?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar eviss ten baktigimda sali gunu raporunuz isyerine gonderildi yaziyordu postanin isyerine ulasmasi ne kadar surer vatan caddesinden tuzlaya gelecek

Bunun bir standardı yok malesef ptt ne zaman isterse o zaman :D
Bazen Kars'tan Edirne'ye bir gönderi 3 günde gelirken bazen aynı ilde aynı mahallede hatta aynı cadde üzerinde iki yer arasında bu süre 1 ay olabilmektedir.

apomek

apomek sizin raporun okeylenmesinden sonra iş yerinize ne kadar sürede ulaştı.benim rapor 16,08 de iş yerine gonderildi diyor.sizde izmirdesiniz sizinki kaç günde geldi

murattial55

aramızda 1 hafta var gibi,inşallah en kısa sürede gelir.ben apomekten cevap alsam onunki izmir daha isabetli tahmin olucak

8 haziranda internette vetgi dairesine gonderildi yazisi ciktiktan sonra ramazan bayramindan 1 hafta once isy3rine geldi.sanirim.28 haziran gibi..

apomek

tam 20 gün yani, bu hesaba gore bizimki 16 ağustosta gonderilmiş. 5 eylül gibi gelicek 5 gün için bir ayı kaçırcaz.cevap için teşekkürler

arkadaşlar 10 gün-15 gün-20 gün diyenler vergi indirim onay raporundan bahsediyor engelli raporundan yada başka bişiyden değil siz nasıl aldınız 15-20 güne 15-20 günde vergi dairesi defterdarlık zaten bu raporları kargoya veriyor.?

yaklaşık 3 ay sürüyor.

murattial55

evet yeni farkettim ilk okudumda yanlış angı oluştu bende tepki için özür dilerim.
onu bende bilmiyorum ama PTT veriyorsa 15 gün içinde gelir hızlı sevkiyatları var çünkü.

murattial55

eviss teki işyerinize gonderildi derken ankaradan mı gonderildi diyor yoksa başvurunu yaptığın vergi dairesinden mi

arkadaşlar vergi dairesinden PTT takip numarası isteseniz ve takip etseniz daha iyi olmaz mı

tarboy

arkadaşlar emeklilik gününüz geldi ise vergi indiriminizde onaylandı ise vergi indirim yazısının elinize geçmesini beklemeden e-devlet üzerinden emeklilik başvurunuzu yapabilirsiniz. boşuna 1 ay kaçırmış olmazsınız.

tanerbudak

bizde onu tartışıyoruz vergi indirimi ile emeklilikte e devletten başvurabiliyormuyuz.bir türlü sonuca ulaşamadık siz oyle mi yaptınız

evet ben öyle yaptım. ordaki formu dolduruken engelli vergi indirimi ile emeklilik yazdım herhangi bir satıra.

sayın tanerbudak dilekçeniz kabul edildimi maaşınız bağlandımı birde sgk vergi indirimi belgesiyle raporun aslı gibidirini istemiyormu
yazarsan sevinirim

tanerbudak

biraz daha ayrıntılı anlatsanız herhangi bir satıra vergi indirimi ile emeklilik yazdınız sonrası ne oldu belge gelince mi gotürdünüz yoksa onlar mı sizi aradı

ben belge falan götürmedim. onlar maliye ile yazıştı. evrak takipte hepsi çıkıyor. ben daha emekliliği haketmedim. 01.12.2016 da doluyor. ancak geçen yıl ön hazırlık gibi olsun diye e-devletten başvurdum ve gelen cevapta 17 yılınızı doldurmadığımdan ve vergi indirimimin olduğundan bahsediyordu. sitede e-devletten başvurup da emekli olan var. arkadaşlar gecikmeyin başvurun boşuna vergi indirimi yazısı beklemeyin. gidin sgk ya elden başvurun. vergi indirimim onaylandı yazı daha gelmedi deyin.sorun olmaz.

23.12.2015 13696 SGK yazısı geldi, cevabı yazım aşamasında.
29.12.2015 14513 Dosyanın durumu SGK'ya yazıyla gönderildi.

ben 10.12.2015 de e devletten başvurmuştum. sibis sitesinde o dönemde yukarıdaki açıklamalar çıkmıştı.

benim evrak bugün saat 11 de geldi.emeklilik başvurunu yaptım

murattial55
benim evrak geldi 16.08.2016 gönderilmiş bu gün 23,08,2016 tarihi ile elime ulaştı. hemen sgk ya gittim ve vergi indirimi ile emekli plmak istiyorum dedim,kimliğimi verdim bir evrak verdiler isim soy isim imza vergi indirimi ile emeklilik yazdım,verdim başkada hiç bir şey sormadılar istemediler ozellikle senin için sordum vergi inidirim evrağının aslı ve fotokopisini getirdim dedim istemediler biz zaten gorüyoz dediler izmir de durum bu sende istersen git bir sor

Üst Alt