Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim sonucunu nasıl öğrenebilirim?

kayserili3838

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bende 16.02.2016 da heyete girdim sonucumu soylemedi ler vergi dairesinden ogrenirsin dediler vergi dairesi ankaraya gonderecekmis is yerine bir nushasi gelir dediler ben sonucumu nerden ve nasil ogrene bilirim BilgisI olan arkadaslar cevap verirse heyete girdim sonucumu merak ediyorum

kayserili3838

Girdiğin hst heyetini ara sonucunu öğren telefonlada olsa bilgi vermek zorundalar telefonla bilgi vermiyorsa hastanenin web sayfasından yazı yaz e posta ile tarafına bilgi verilmesini iste

ankara dan benim 20 güne geldi. Ankara gelir idaresi başkanlığı merkez sağlık kurulu numaraları 0312 415 32 03 - 04 - 05 - 06 ve 0312 415 32 17 - 18 olarak arıyabilirsiniz..

Arkadaslar herkese mrb merkez saglik kurulunu aradim simdi raporum %50 olarak onaylanmis 22.3.16 da simdi sonucun is yerime gelmesini bekliyorum

Merhaba arkadaşlar,

2 aydan uzun süre oldu vergi indirimi için %50 engelli raporum gönderildi.
Hala cevap alamadım...hiç bir şekilde telefonla ulaşamıyorum.
Hangi aşamada olduğunu öğrenebileceğim bir yer var mıdır?
Bu arada işitme engelim var, sonucu çok merak ediyorum çünkü erken emeklilik için başvuracağım.

03124153202
03124153203
03124153204
03124153205
03124153206

Bunlar Ankara Merkez Sağlık Kurulu telefonları.
Öğlenden önce ararsanız arada açıyorlar.

Teşekkür ederim...öğrendim henüz çıkmamış

Arkadaslar 22.3.16 da ankara onaylanmis raporum acaba kac gun sonra is yerime gelir BilgisI olan arkadaslar var mi

Ufukalp bey is yerime vergi indirim yazisi geldi yuzde 50 olarak gelen evrak icerisinde raporum yok raporumu nerden talep edecem ben bilgi verirmisiniz

kayserili3838

Hayırlı olsun. Ama rapor da gönderilmeliydi aslında. Eğer gönderilmemişse, raporu Maliye'den almak mümkün değil. Ancak raporun verildiği hastaneye gidip Aslı Gibidir nüsha alabilirsiniz...

Tesekur edrim bulent bey Vergi dairesinden Gelen evrak da yuzde 50 engel orani ile 3. Derece ye girmistir yaziyor bulent bey sureli mi suresiz mI oldugunu nerden anlayacam

Gittim bu gun vergi dairesine artik raporu gondermiyoryuz bizim icin vergi indirim yazisi onemli onu bildiriyoruz dediler rapor lazim sa hastaneden iste verirler dediler hastaneye gittim hastanede vergi dairesinin vermesi lazim ama buraya kadar gelmisiniz arsivden ayarlayimda yarin verelim dediler hay Allah razi olsun sizede zahmet oldu dedi adam isimiz bu dedi

kayserili3838

Yazıda bir süre kısıtlaması yoksa, sürekli demektir.

Vergi dairesindeki arkadaşımız da var olsun. Böyle iyi ve işini yapan insanları görmek sevindirici!

Hayırlı olsun.
İşinizi halletmişsiniz zaten.
Bi arşive gitmemek, ya da işini yapmayanlar yüzünden arap saçına dönen arşivde bir şey bulmak mümkün olmadığından bozuntuya vermemek için bin dereden su getiren ve vatandaşın işini görmeyen memur müsveddeleri karşısında böyle güzel insanlara binlerce teşekkürler.

Ben simdi raporumu aldim rapor da sadece vergi indirimi ibaresi isaretli egitim.istihdam.engelli kimlik karti.sosyal yardim ibareleri degerlendirilmedI yaziyor bu rapor benim ne isime yarar

İşaretlenemese bile %50 raporunuzla engelli haklarından faydalanabilirsiniz.
EKPSS ye girebilir,herhangi bir geliriniz yoksa ve hande gelir kriteri uyuyorsa sosyal yardım alabilirsiniz,çalışıyorsanız vergi indirimi alabilir ve ebgellilere sağlanan ayrıcalıklarından indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Butcher kardes kafam karisti ben simdi bu raporla mesela kart cikarttiramam mi degerlendirilmedI yaziyor emekli olamam mi benim gunum yilim tamam

Engelli kartı çıkarabilirsiniz.
Eğer vergi indirimi onaylandıysa ve gününüz de tamamsa hemen emeklilik için dilekçe verebilirsiniz.

Sa arkadaşlar benim 1.4.2016 tarihinde %45 sürekli engelli raporu aldım vergi indirimi için bursada başvuru yaptım ankaraya göndermişler.kulak 12_psikiyatri 25_ kas iskelet 16 sonuç nasıl ve ne zaman gelir

Bülent25

Sonuçlanması 2.5 3 ayda belli olur isterseniz bu numaradan takip edin arada ankara sağlık kurulu te 0312 4153204 sonu 05 06

kayserili3838 Kardeşim Merhaba raporu yalnızca gözden mi aldın acaba

Bülent25
Raporunuz özür pran vetveline tam olarak uygun verilmişse bir düşme olmadan onaylanır.
Ancak raporda psikolojik değerlendirme olduğundan süreli olabilir diye düşünüyorum.

Baltazar formülüne göre doğru çıkıyor..Psikiyatri muayenesi 2 yıldan beri aynı doktorda devam ediyor raporda kısmi düzelme olsada rahatsızlık devam ediyor ibaresi var Bu ankara olayını anlamadım beni görmeden nasıl karar verirler

Bülent25

Bülent bey Raporunuz da psikyatri rahatsızlığınız olduģunu için süreli gelme ihtimali olduğu gibi sürekli de onaylana bilir çünkü sürekli onaylanan vergi indirimi alan arkadaşlarda var şansınıza artık.

Bülent25
Ankara'nın karar vermesi için sizi görmelerine gerek yok, oraya giden raporda herşey yazıyor. Tereddüte düştükleri konu olursa da ilave tetkik istiyorlar.
Tedaviyle düzelebilen, kısmen düzelen gibi ibareler veri indiriminin süreli olmasına yol açıyor genelde.
Tabi şans diyelim yine de.

Psikiyatri 2 yıldan fazladır aynı doktor la ilaç tedavisi devam ediyor burada sürenin bir anlamı yokmu birde sigorta başlangıç sürem 1.6,1994 toplam 5700 günüm var süreli gelirse inşallah gelmez ozamanda emekli olabilirmiyim ben şuan engelli kartına bu ay sonunda kavuşacam başvuru yaptım belediyeden ücretsiz paso aldım birde rapor zaten baltazar formülüne görede %45 çıkıyor teşekkürler

Bülent25
Vergi indirimi süreli de gelse evet emekli olabilirsiniz, ancak emekliliğinizin de süreli olması, yani kontrol şerhi konması ihtimali büyük olur o zaman.

Ya Allah aşkına bu ankara olayı saçma değilmi burada 10 doktorun beraber raporlara bakarak verdiği kararın bir anlamı yokmu bu kuruldan çıkan raporun son ve nihai karar olması gerekmez miydi bugün engelli kimlik Kartınıda aldım sürekli ve % 45 engelli yazıyor

Üst Alt