Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim sonucunu nasıl öğrenebilirim?

Bursadan ankaraya gönderilenler nasıl nereden sorgulanabilir ve çalışıyormu bu siteler

Ankaraya gidenler ankara evis de çalışmıyor ama oradan bakabilirmiyiz

Bülent25

Bülent bey sonucu tc numaranızla bu numaradan öğrene bilirsiniz 0312 4153205 ankara merkez sağlık kurulu

Sonucu merak ediyorum
bu numarayı bütün gün cuma günü aradım calıyor calıyor acmıyorlar bende mart 5inden beridir sonucu merak etmekteyim devlette bu nasıl iş yürütmedir anlamış değilim evis calışmıyor memurlar nerede?ne iş yaparlar?
artık bimer üzerinden sorgulama yapmak istiyorum yetti artık sorgulama bilgilendirme hiçbir sey calısmıyor

Evet maalesef çalışmıyor çok aradım ama cevap yok işleri çok ağır devletimin memurlarının istisnalar hariç ama yatan çok ayrıca buradan ankaraya gidenler çalışmayan evinde çıkarmı bu evis nasıl çalışıyor nisanın 1. De gönder dim

Bülent25
Eviss den sorgulayabilmeniz için Bursa vergi dairesinin eviss sayfası olması lazım ki ben yok biliyorum.

Ya bu beklemek ne kötü bişey ankaradan sonuç nasıl gelecek buradan on tane doktorun onayı ile alınan karar bile tartışılıyor her ikisi de devletin resmi kurumu değilmi

arkadaşlar bnde bu gün numune hastanesinde poliklinik muayenelerini tamamladım yarın sağlık kuruluna gireceğim şizofreni 45 süreekli kronik ankara yüzde kaç olarak onaylar düşürümü sürelimi olur süreklimi

Bende beklemedetim eylul ayinda heyete girdin aralik ayinda evrak eksik yollanmis hastaneden hadi bida gir dediler gebe girdik şubatta is bitti ite kaka evraği ankaraya gitti ama 1 aydir ariyorum haber yok çikmadi deniyor ha bugun ha yarin diyerek kendimi oyaliyorum bekleyelim bakalim hayirlisi deyip duruyoruz

Üst Alt