Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim yazısını teslim ettim. Terslik olabilir mi diye tereddüt yaşıyorum..?

merhaba

vergi indirimi evrakgi kaç günde elime ulaşır?

merhaba

vergi indirimi yazımın süresiz onaylandığıni şifaen öğrendim. ancak halen elime ulaşmadı. ayrıca eviss üzerinde de bir şey görünmüyor. neden olabilir?

sonunda vergi indirim yazısı işyerine geldi.süresiz onaylanmış çok şükür. bekleyen herkesin gönlünce olsun.

Gözün aydın. Hayrlısı olsun.İkimizin evrağı da sanırım aynı tarihlerde işlem gördü. Eviss de aynı bilgiler yazıyor. Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor. Sizin evissde gördüğünüz aynı yazı mıydı.Yoksa rapor işyerinize gönderildi diye bir yazı var mıydı? İstanbul vergi dairesini aradığımda raporun geldiğini söylediler. İşyerime ne zaman gönderileceğiyle ilgili bilgi vermediler. Sizin evrak vergi dairesine ulaştıktan kaç gün sonra işyerinize geldi.

OturanBoğa
Merhaba,

Çok teşekkür ederim. Ancak halen bilgi eviss üzerinde görünmüyor. Özel bir bankada çalışıyorum. Acaba devlet kurumlarında çalışanların bilgilerimi eviss üzerinde çıkıyor? Anlayamadım.

Tekrar teşekkür ederim.

fatihsultan
Teşekkür ederim. Benim eviss üzerinde hiçbir şey yazmıyor halen. Gelir idaresi başkanlığı, vergi dairesine 30.11.2016'da yazmış. Vergi dairesi ise işyerime 06.12.2016'da. İşyerine geliş tarihi ise 13.12.2016 olarak görünüyor evrak üzerinde.

Herkese Merhaba,

31.01.2017 tarihi itibariyle emekli oluyorum. Desteklerinizden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum.

Syg.

@carusman Seninle durumlarımız aynı. Bende tek gözden %32 aldım. Şuan psikyatriden tedavi görüyorum. 6 ay ilaç raporu verdi. o bittiğinde tekrar rapor verirse heyete başvuracağım.

Sendeki son gelişmeler nasıl. Raporun ne kadar çıktı. Maliye onayladı mı, süreli yada süresiz ?

Üst Alt