Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi 4 ayda onaylandı. 4 aylık farkı alabilecek miyim?

Matraxman
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Boşver önemli değil, bizim niyetimizden şüphemiz yok.
Yarın çıksın yine birşey sorsun yine yardımcı olmaya çalışırım, yanlış anlamış, anlasın. Tekrar tekrar anlatırım.
Ha bir yönüm var, eğilip bükülmeye gelmiyorum, bir şeyi dosdoğru, en dobra haliyle anlatırım. Bazen birileri alınırsa o da kendi sorunları artık.
Kal sağlıcakla...

Ufukalp

Kalite Bu İşte Abimm , İyi ki Varsın Bilgilerine Herzaman İhtiyacımız Var Unutmayasın :)

druid
Boş yapma işine bak hadi..!
İşine gelmeyen mesajlara eksi puan vermen de benden bir şey eksiltmiyor bilesin.

druid

Kardeş Bence Aglamak Yerine Anlamayı Tercih Etmelisin.
Israrla aglayacaksan Tıkayayım Ağzına Emzigi : )
Ufukalp

Ufuk Abi Muhattap Olmaya değmez , Aglayıp zırlıyor Baksana ..

Ya nasıl bir ülkedeyiz isyeri vergi indirimde aylık maaşa etkisi olmaz diyor!!!!

Ya vallahi biktim müslüman ülke yöneticiler 5 vakit namazinda gecen ay 3. Dereceden vergi indirimi kazandim. Geriye dönük ödemeyi gectim maas fazla yatmis diye geri bile istediler(bakalim yine ne kosgeb ayağina dolandiricilik yapcaklar) vergi indirimini maasima yansitmiyorlar gittim söledim olmaz o farkli bir durum emeklilik icin diyorlar biraz daha üstelesem isten cikaracaklar allahim neden gidip finlandiyada felan doğmadim ya...

Üst Alt