Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi alıp emeklilik başvurusunda bulunmak istiyorum..?

Dosya hazirlandi. Elektorinik postayla gonderolcek dendi bigun

Iyi aksamlar ben %86 vergi indirimi aldim 26.12.2017 ssk basvura bulundum emekli maasim ne zaman baglanir acaba
ozgurmeric74

abi ek ödeme 44.52 gösteriyor şu an..85 gun olmadiki ben baş vurali 19.10.2017 le 26.12.2017 arasi 70 gun filan oluyor ilk başvurdum tarihten başlamıyormu maaş ? 85 gun olsa aynen dogru 935 aylık maaş 85 nasıl oluyhor onu analdım vakit ayırdın için tşkler...

Iyi aksamlar 26.12 .2017ssk. Evraklarimi verdim. 5670 gun prim gunum 1998 ssk girisliyim. %86 vergi indirimiyle ssk basvurdum 220000 tl prim yatti ne kadar maas alirim acaba. Birde ne zaman emekli maas baglanir kac gunluk birikmis maasalacam cevap lariniz icin simdiden tesekkur ederim 15.011982 dogumluyum

öncelikle hayırlı olsun)01/1/2018 itibaren emekli maaşınız birikmeye başlar
10 ocak gibi e devletten takip etmeye başlayın eğer
Ocak ayına yetişme ise
İlk maaşınız şubatta alırsınız

Vergi indirimiyle emekliliyi hakettim. Subat yetisirmi sizce. Birde emekli maas bende zamli alacakmiyim

E devlet girdiyimde nerden sorgulamaya yapacam acaba

Slm umut

Casher merhaba.Bende 6. ayda başvuru yapacağım.Emeklilik yazın gelince banada bildirirmisin.Her hangi bir problem ile karşılaşıp karşılaşmadığını veya emekliğin sürekli onaylandimi.şimdiden teşekürler.

Casher şubata yetişebilir. şayet vergi indirimi teyidi gelirse. tabiikide zam sizede yansıyacak. zamlı alacaksınız. e devlette 4/A emekli aylık bilgisi ve 4/A emekli ödeme bilgileri linkinden takip edebilirsin.

Kozmik vergi indirim surekli onaylandi. Vergidaire biraz ugrastiriyor evrak gelmedi dendi 1.5 ay bekledim. Sonra bimer sikayet ettim vergi dairesinden sefi aradi gel elden verelim dedi. Aldim ogun ssk emekli muracatin bulundum

Anladım.Sgk sürekli vergi indirim belgen ile emekliliğini sürekli olarak onaylayacakmi yoksa emekli olduktan sonra tekrar tekrar rapor isteyecekmi.Yada kontrollümu emekli edecek acaba.iyi akşamlar.

vergi indirimim %44 olarak onaylandı evrak elime geçmedi ama telofon ile arayıpta öğrendim şimdi emeklilik için ne yol izlemem gerekiyor evrağın elime geçmesini beklememmi gerekiyor yoksa direk başvurabilirmiyim çalışırkenmi sgk ya gidip başvuracağım yoksa işten ayrılıptamı başvuracağım bilgisi olan yardımcı olursa memnun olurum

@akaragoz

vergi indiriminizin onaylandığını ankara maliyeden mi öğrendiniz?
sgk ya emeklilik için başvuru yapmanız için işten çıkış almanız gerekiyor. başvuru sırasında sgk sizden vergi indirimi yazınızın kopyasını isteyebilir.öncelikle bir sorun ondan sonra işyeri çıkışınızı yapın.

evet ankara 415 32 03 nolu telofondan öğrendim yazı 10 güne gelir herhalde gelince hemen alıp başvurabilirmiyim vergi indirimi bodromda uygulanmadan

Aralık 2017'de emeklilik müracaatı yaptım ancak henüz aylık bağlanmadı!?

Vergi indirimiyle emekli olmayi hak kazandim 26.12.2017 ssk evraklarimi teslim ettim vergi. Dairesiyle yazismalar oldu bugun vergi dairesinden onay yazisida gelmis ssk ya e devlet ne zaman duser emekli maasini ne zaman alirim. Bu ay icinde maasim bankaya yatar mi bilgi si olan var mi acaba

@Casher öncelikle hayırlı olsun 1/1/2018 itibariyle maaşınız birikmeye başlar

bu ayın 10 kadar e devlete düşmez ise bilgileriniz Önümüzdeki ay toplu alırsınız maaşınız.

Casher

Benimki 2,5 ay kadar sürmüştü. SGK vergi dairesine yazı ile soruyor ve cevap gelince işleme alıyor. Yazışmalar ve postada geçen zaman süreci uzatıyor.

Casher

muhtemelen yeni emeklilerin bilgileri ve ek ödemeleri pazartesi veya salı e devlete düşer. eğer evrakların yetiştiyse e devlette görebilirsin. yoksa %99 mart ayına yetişir.nisana kalmaz.

Yasizmalar yapildi zaten vergi dairesiyle dosyamda hazirlandi. Ssk memur. Maas baglama bolumune dosyanizi verdim dedi yakinda e devlette gorursunuz dedi bilgilerinizi eve gelecek kagit tan once edevlet. Duser dedi maasinizi gidip cekebilirsiniz dedi. Eve gelecek evragi beklemenize gerek yok dedi ama. Nasil takip edecem

Iyi aksamlar benim bir sorum olacak. Benim emeklilik baslama. Zamanim 1.1 2018. Ek odeme belli degil maas gunum ayin 23 yaziyor simdi ben kac gun birismis odeme alacam onceki yazilari okudum devlet maaslari 1 ay onceden veriyor diye yazmistiniz simdi ben 30 ocak ayi 23 subat ayi 30 mart ayi olmak uzere toplamda 83 gunluk mu odeme alacagim yoksa 53 gunluk mu alacagim bana yardimci olabilirmisiniz

Casher*öncelikle hayırlı olsun
01.01.2018 itibariyle maaşınız bağlanmış
Şubat / 23 de/83 günlük alacaksınz toplu şekilde

Eminmisimiz. Acaba ilk defa alacam da. Yanlis anlama

Casher emin değilim umut tum :)
Emekliler maaş larını peşin alır ocak Şubat ve +23 günlük maaş alacaksınız.

Emekli maaşları peşin ödenir
01 Ocaktan 23 şuabata 53 Gün+30 günlük maaş
Total de 83 günlük maaş alacaksınız.

Casher merhaba.Eve kağidiniz geldinimi.Herhangi bir kontrol falan koydularmi.Sürekli vergi indirim belgesi olanın emekliliğide sürekli oluyor diye biliyorum.Veya SGK daki memur herhangi bir açıklama yaptı mı.Hayirli olsun emekliliğiniz.Tşk.

Casher merhaba.Ne oldu SGK dan resmi evrağin geldinimi eve.yoksa bir sonraki ayami kaldı.Emekli maaşin.

Üst Alt