Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi emeklilikte maaş hesaplaması nasıl oluyor? Maaş düşük mü oluyor?

Ufukalp

bir hafta önce emekli yaptılar ve 1000 tl bağlandı bu az değilmi . bende vergi indiriminden oldum

Gerçekten çok az hayırlısı artık
prim gün sayiniz ne kadar işe başlama primler asgariden mi yattı yazarsanız bizlerede fikir olur
Bende emekli olmaya çalışıyorum

Vergi indirimi emeklilik

Merhabalar
3.derece vergi indirimim var
SGK girişim 1988 6982 günüm 179.000 KAZANÇ
emekli olursam ortalama ne kadar maaş bağlanır konu hakkında yardımcı olurmusunuz

ortaca42

sorunuzun en yaklaşık doğru cevabını otomatik emekli aylığı hesaplayan sitelerde bulabilirsiniz. Hiçbirimiz bu verilerle emekli aylığınızı hesaplayamaz. Bahsettiğim siteler hemen hemen doğruya çok yakın sonuç çıkarıyor.

vergi indirimi emeklilik

Merhaba
SGK girişim 1988 giriş 8000 günüm 17 ay kaldı normal emeklilik ama şimdi 51 engelli raporum var şuan çalışmıyorum. sizce hangisinden emekli olmam iyidir.vergi indirimi emeklilikten olursam başvuru için ne kadar sigortalı işte çalışmam lazım. bilgi verirseniz sevinirim teşekürler

ortaca42

Çalışamıyorsanız engelli olarak emekli olabilirsiniz. Pirim günü, sigortalılık süresi yetiyor. Vergi indirimi aldıysanız emeklilik için rapor örneğinizle müracaat edebilirsiniz.

Merhaba
1988 girişliyim 8730 iş günüm var 49 yaşındayım normal emekliliğime bir sene var fakat sağlık sorunlarından dolayı %63 engelim var ve maliyeden vergiden muafiyetimi aldım sgk ya vergiden muaf emeklilik başvurusu yaptım. Sorum normal emekli olsam mı daha fazla maaş alırdım bu şekilde mi? Sgk memur arkadaş bu şekilde daha avantajlı olduğumu söyledi ve öyle işlemleri başlattım. Bankadan mesaj geldi ve biriken emeklilik parası diye bişey yazıyor 1430 TL maaşım bu kadar mı yani anlamadım.

ebubekir38
Yaşınızı doldurup normal emekli olsanız da aynı maaşı alırdınız.
Hayır, emekli maaşınız mesajda yazılı olan o miktar değil. O emeklilik başlangıç tarihinden maaş gününüze kadar olan birikmiş tutar.
Banka birikmiş tutarı verdiğine göre maaşınız bellidir. E-devlette emekli aylık bilgilerinde görebilirsiniz. Sadece ek ödeme yazıyor ve maaş miktarı belirtilmiyorsa orada yazan ek ödeme, aylık başlangıç tarihi ve ödeme gününü buraya yazın yardımcı olalım.

Arkadaşlar merhaba SGK sitesinden aylık bağlama oranı diye bişey araştırdım 2004 te üniversiteye girmeden 10 günlük bi benzinlikte sigorta girişim var 2007 itibariyle sigortam neredeyse kesintisiz yattı şu an 3800 civarı sigorta primim var 20 yil 4400 güne tabiyim genelde asgari ücretin biraz üzerinde çalıştım son 3 yıldır asgari ucretin 1,5 katı fazla alıyorum sitenin bana hesapladigi aylik900tl oldu bu dogrumudur sizce

Ek ödeme 72.77
Aylık başlangıç 01.10.2019
Ödeme günü yazmıyor bilmiyorum onu

Emekli maaşları çok çok az banada 980 TL baglandı yazıklar olsun bu zihniyete

Meraba babam malulen emekli ve şuan engelli raporu verildi anlaidm kadarıyla vergi indirimine cevirsek pek bişey farketmicek ama agirli engelli başkasının bakımına muhtaç raporu var yüzde 10 artırırlar demişsiniz artırabilirmiim ne yapmam gerek teşekkürler...

Üst Alt