Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için başvurdum, raporda eksiklikler görülmüş..?

vural esin

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
ACİL YARDIM LÜTFEN! vergi indirimi için başvuru da bulunmuştum. fakat raporda bulgular tam olarak belirtilmediğinden istenilen hususların açık bir şekilde belirtilip alınan raporun baştabibliğine onaylattırılmak suretiyle yada buna uygun yeniden rapor düzenlenmek üzere başkanlığımıza müracaat etmeniz gerekmektedir DİYE Bİ YAZI GELDİ. acaba ne yapmam gerekir. hastaneden bu bilgileri alabilirmiyim.

istenen evrakları tamamlayıp tekrardan Ankara Maliye Saglık Kuruluna göndereceksiniz.bu konuda hastane size yardımcı olacaktır.

benden dolayısıyla da hastaneden Kreatinin klerensinin ml-dk olarak bildirilmesi istenmiş. bu gün hastaneye gittim yeni rapor hazırlanacak dendi yani süreç iyice uzadı adeta başa döndü. ben istenen bilgiyi rapordan düşülüp onaylanmasını isteyebilirmiyim. süreyi kazanmak için. çünkü benim raporum %64 böbrekler için %20 vermişlerdi o da baltazart formülüyle % 9 yada 10 a düşüyor % 64 düşsün. %54 e sonuçta bana lazım olan %40 ACABA BÖYLE BİR YOL VARMI VARSA TAVSİYE EDERMİSİNİZ.

İlk diyeceğim şey raporunu düşürme ilk etapta rapor oranın % 59 üzeri oldugun da emeklilikte cok işine yarayacak.
Durumu şöyle açıklayım, 2007 ocak ayında bende Vergi indirimi için başvurdum, Cevabı 6 ay sonra geldi, eksik tetkikler diyerek ve bir sürü tetkik istendi. Onlarıda yaptırdım Hastane raporu tekrar Ankaraya gönderdi ve ayrıyetten 5 ay daha bekledim. onaylanmıs şekilde çalıştıgım kurumun personel departmanına godnerdıler...

Vakit kaybı diye düşük rapor alma, zaten bu tetkikleri yaptırmazsan ankara eksik tetkik diye onay yapmaz...

Her halukarde o eksik tetkiklerini tamamlaman lazım...

böbreklerde ve iç organlara verdigi hasarı ögrenmek için testleri görmek istemişler...

can kanal;

mümkünse 59 üzeri raporun emeklilikte bana sağlayacağı avantajı da öğrenebilirmiyim üstadım.

arkadaşlar vergi dairesinin bilgi istemesi sonucu sevkle gittiğim ege üniversitesine dün bilgi almak için telefon açtım. bana raporun uygun olduğunu yeni rapor hazırlanmasına gerek görülmediğini istenen bilgilerin 29 haziran tarihinde izmir vergi dairesi adresine postalandığını söylediler. acaba şimdi sürec ne kadar sürer bilgi verirseniz sevinirim. sibise bakıyorum bişey çıkmıyor önceden maliye bakanlığına yazı yazıldı cevab bekleniyor yazıyordu şimdi hiç bişey çıkmıyor.

gerekli evraklar vergi dairesine gitmez Ankara Maliye Saglık Kuruluna gönderilir.

Kısa sürede sonuçlanır diye düşünüyorum:

Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 04-05-06 & 0312 415 27 05

kurul daha toplanmamış önümüzdeki hafta toplanacaklarmış.

ilginize teşekkür ederim arkadaşlar. bi gelişme olursa inşaallah burdan paylaşırım.belki gelişmeler başka arkadaşlara bilgi ve tecrübe sağlar.

benimde ilk raporum çok açıklamalı olmadığı için kabul edilmedi...tekrar rapor istendi hastalığınızı tabloya göre dr ların açıklamalı yazmasını istiyorlar filimlerinizi birde ekletin ve en önemlisi aşağıda tüm işlemler bittikten sonra temize çeken görevliler (sağlık kurulundaki) birebir yazmalı ben özellikle buna dikkat ettim bu kez onaylandı ...

Liljan;
liljan kardeş benden sadece kreatinin klirensinin ml-dk olarak bildirilmesi istenmiş herhalde başka eksik görselerdi hepsini bir isterlerdi diye düşünüyorum. inşaallah onaylanırda kurtulurum gerçekten büyük sıkıntı.

dr dan rica ederseniz tabloya göre yazar ben durumu anlattım yardımcı oldular ...umarım sizikide sorunsuz neticelensin ...

29 haziranda postaya verilmiş benim evraklar geç kaldık o zaman :(

yeni onaylanıp gelen vergi indirimi olan varmı..

0312 415 32 03 04 aradığınız numara ankaranın numarasıysa buyrun

arkadaşlar sağlık kurulunu bu gün aradım ortopedici başlamış dün heyet toplanmış 150 kadar dosyaya bakıldı dedi telefona çıkan bayan. 8500 birikmiş dosyadan bahsedilen bi yerde 150 dosyaya bakılıyorsa ohooo biz daha çooook bekleriz diye düşünüyorum. :(

arkadaşlar bu rapor bakıldımı onaylandımı sistemden bakabilcemiz bir yer yokmu bu konuda bilgisi olan varmı bende rapor bekliyorum teşekkürler

telefona çıkan bayan geçen ay sistemden bakıp süreci söylüyordu ama şimdi binlerce dosyayı sisteme girmeleri uzun zaman alacaktır.

arkadaşlar bende evraklarımı falan vd verdim ankaraya gönderdiler tüm evraklarım tam rapor tarimde yeni acaba benimkinde de böyle bir sorun olurmu o

bazen eksik evrak deyip tekrardan hastaneye sevk ediyorlar.

inşallah öle bişi olmaz zaten epeydir bekliyoruz

çalştığım işyeri üzerinden verg.ind. için izmir.ver.da. başvurup atattürk eğ.hast. heyete girdim raporda fizik tedavi tek baston ve kısa bacak bireysi (mafo)kullanır tablo 3.4 orta ok. yazmış + nöroloji her iki alt extremitede yoğun güç düşüklüğü + ortopedi fizik tedavi congenita multiplex teşhisi ile fizik tedavinin aynısını yazmış..Bakalım bende 19 unda girdim heyete filmlerle birlikte teslim aldılar raporu... sabırsızlıkla bekliyorum.. inşallah 40 ve üzeri alırımda çile biter.. SİBİS in sitesinde kayıda alındı diyor ama durum ve sonuç halen yazmıyor...onaylanan arkadaşlar rapordaki teşhislerini ve sonuçları yazarlarsa benim gibi bekleyen diğer arkadaşlar içinde bir fikir verir..

benım raporum ankaraya gıttı sanıyordum cok bekledım ankarayı aradıgımda raporumun orda olmadıgı nı soyledıler hastaneye gıttıgımde burda yok dedıler saolsun bır bayan cekmecelere bakalım bazen arkaya dusuyor demeye kalmadı rapor elıne geldı gonderdıler rapor eksık evrak var dıye gerı geldı tamamlayıp yolladım sonunda mutlu son vergı ındırım aldım gec olsun da sonu mutlu bıtsın ama rapor işi cook zorladı saglık kurulundan cık yuru baska bınaya neler cektım ben neysekı rahatım sımdı

hayırlı olsun vergi indiriminiz darısıda bize

Üst Alt