Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için başvurdum, raporda eksiklikler görülmüş..?

arkadaşlar Sibis sitesinde önceki gün kayıda alındı yazıyordu şimdi baktım hastaneye sevk edildi . rapor bekleniyor yazıyor bunun anlamı nedir bilen varmı acaba ? hastanedende arayan soran yok pazartesi hastane yolları gözüküyor galiba bana.

merak edenler için .... ver.dairesini arayarak öğrendim sibisin internet sitesinde yazılan benim hastaneye sevk edildiğim raporumun vergi dairesince beklendiği anlamına geliyormuş yani raporum daha izmir vergi dairesine dahi ulaşmamış.ben ise vergi dairesine gidip eksik olmasından dolayı hastaneye geri iade edildiğini sanmıştım. .hergün 100lerce kişi rapor için başvurunca maalesef resmi işlerde yavaş ilerliyor.geç olsunda güç olmasın

ben 2 mayısta müracaat etmiştim raporda eksiklikler görüldü diye geri geldi. eksikleri 5 temmuz da tamamlayıp gönderdim. telefonla aradım telefona çıkan bayan; eksiklerin gönderildiği tarihi müracaat tarihi olarak dikkate aldıklarını söyledi. daha mayıs haziran müracaatlı dosyalara bakıyoruz dedi dolayısıyla benim mayıs olan müracaat 5 temmuza sarkmış oldu. iyice bezdirdiler gerçekten.

5 temmus tamamlayıp gönderdim dediniz sizmi gönderdiniz yoksa hastanemi gönderdi tekrardan Ankaraya ayrıcada ellerine ulaşmışmı evraklar

hastane gönderdi 5 temmuz sağlık kurulunun ellerine geçtiği tarih.

mayıs ayının tüm evraklarını bitirip sonuçlandırmışlar.

ben aradığımda telefona çıkan bayan bana kurul tatile çıktı dedi. benim dosya daha sisteme işlenmemiş :(

arkadaşlar bende aradım ankarayı raporum ikisinde gönderilmiş ama daha buraya gelmemiş
burdada kurula giricekmiş sanırım

doktorlar tatile çıkmış bayramdan sonra arayın deniyor.

bülent bey benim rapor defterdarlıktan onaylandı. ankaradan izmir.e geldi ama izmir defterdarlıktan işyerime gelemedi 20 gün önce postaya verdik diyorlar. aradaki mesafe yaya 10 dakika. acaba ben o yazı gelmeden dilekçe verip vergi indirimim olduğunu şifaen bildirsem olurmu.

sgk ya

Olmaz, o yazının işyerine ulaşması lazım. Bayram kalabalığı... Bu hafta posta ulaşır benceç

arkadaşlar iş bu vergi indirimine geldimi neden bu kadar detayına iniyorlar anlayamadım. bende eski raporumla başvurdum.. yok şu lazım yok bu lazım deyip bir sürü uğraştırdılar. eski rapor dediğmde 2009. bense tekrar heyete girip aynı derecede rapor aldım. ne hikmetse ne azalmış ne çoğalmış daha önceki hakem hastanenin verdiği oranı başka bir ildeki heyete aynı oranı verdi. iki raporuda göndermek istedim ama hayır ikisinden birini şeçin dedi. olan madem ikiside oluyor ne diye kılık yapıp o kadar uğraştırdınız...:mad: sonucu bekliyorum hayırlısı..:confused:

arkadaşlar benim evraklar sonunda işyerine GELEBİLDİ. hiç zaman kaybetmeden aynı gün emeklilik için müracaat ettim. inşaallah bi sıkıntı olmaz.
raporum % 59, sürekli.
ödenmiş pirim günüm 7880.
25yıllık çalışma sürem var. hayırlısı artık.
RABBİM HUZUR İÇİNDE EMEKLİ OLMAYI HERKESE NASİP ETSİN.

venom;

Eee engelli olmanın nasıl birşey olduğunu sonuna kadar hissettirmeleri lazım ki herşeye kolayca ulaşıp daha fazlasını istemeyelim!

Arkadaşlar sırasıyla böyle yazılar yazdı sıtede ama enson yazılanı anlamadık.

ENGELLİ VERGİ İNDİRİMİ SORGULAMA SERVİSİ
Açıklama RAPOR DERECENİZ : ; ; % ; ; 73
BAŞVURU DURUMUNUZ
28.12.2015 Vergi indirimi yazınız iade edildi.Başkanlığımıza müracaat etmeniz gerekiyor
15.12.2015 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
20.10.2015 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
Arkadaşlar bu yazı ne anlama gelıyor işim oldumu yoksa olmadımı anlayamadık.

sevtun

vergi indirimi için başvurduğunuz yere gidip sorunun ne olduğunu öğrenmeniz lazım. Aman ihmal etmeyin...

Üst Alt