Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi icin başvuruda rapordaki ibare ne olmalı?

Vergi indiriminden faydalanmak istedigimiz zaman maasimizda herhangi bir yukselme veya azalma oluyormu acaba birde ben guvenlik gorevlisiyim isverenin bizi isten cikrartma ihtimali olabilirmi cevap yazarsaniz sevinirim

Maaşına ek olarak verginden 30 lira yansır ve erken emeklilik yaşlılık aylığına bağlanırsın ayrıca eğer engelli kadrosındaysan iş veren kolay kolay seni işten çıkarma.

41 ozurlu engel orani ile basvuru yaptim.

vergi indirimi mi bekliyordum.yuzde 41 ile ayni sekilde surekli olarak onaylanmis.7 nisan rapor tarihim 31 mayista rapor onaylanmis bugun ewise yazilmis.

OturanBoğa tsk ederim.isyerine vergi indirim yazisinin gelmesini bekliyecegim.Surec isyerine emekli olmak istiyorum dedigimde sgk ya basvurdugumda maliyeye benim vergi indirimimi sorup teyit ediyor galiba.kabul etmeme red gibi yahut hakem hastaneye gonderme gibi durum yok galiba diye biliyorum.rapor 7 nisan 2016 ve surekli..psiyatri de yok icinde.

Vergi indirimi alindiginda sartlar tamamsa sgk emeklilik icin basvurada bulanabilirsiniz

tsk ederim sartlar uygun.10 bin gunum var..

merhaba ufuk bey önce rapor icin hastaneye mi girmeli yoksa vergi dairesinin sevkiylemi gitmeli

vergi dairesi sevkli giderseniz onerilen hastane listesinden 1 tane secip heyet parasi odemeden islemleri yapiyorsunuz . rapor size verilmiyor.kurumlar arasi posta ile devam ediyor.40 ustu olursa ankaraya merkez saglik kuruluna gidiyor .oradan da basvurdugunuz vergi dairesi ve usyerinuze geliyor.diger basvuru ise bireysel basvurudur.istediginiz yetkili hastahaneye gidiyorsunuz sizden ucret oduyorsunuz.muayene sureclerinden sonra rapor size veriliyor.isyerinden alacaginiz calistiginiza dair belge ve raporu ankaraya gonderiliyor. bulundugunuz yerdeki vergi dairesine teslim ediyorsunuz.45 gunde sonuc isyerinize geliyor.vergi indirimi almissaniz ankaradan engelli yas sartlari gundeme gelmektedir. normal yas sartlari ortadan kalkip engelli emeklilik sartlari sozkonusudur.. beyzas

vergi indirimini hak ettim bunun süresi varmı ? 01.11.2017 de emekliliği hak ediyorum tekrar indirim belgesimi çıkarmam gerekiyor ?

raporunuzda sureklidir diye yazar .vergi indiriminizde sureklidir.

Vergi indirimi belgesinde herhangi bir bitiş süresi anılmıyorsa süreklidir.

Ufukalp kardeşim indirim belgesini daha görmedim sadece eviss den dereceye girdiniz is yerinize gönderildi ibaresi var

Tamam elinize ulaşınca bi bakın.Şu tarihe kadar diye bir ibare yoksa süreklidir.
Bunu eviss ten anlamak mümkün değil maalesef.

tesekkür ederim .bilgilendirmeniz icin kurumlar arsi yazisma uzun bir zaman aliyorsanirim. birde nasil takib edebilirim basvurunun ne asamada oldugunu .yurtdisindan da evrak takibi yapabilirmiyim

Sadece eviss ten takip edebilirsiniz.

Izmir buca seyfi demirsoy hastanesinde de islemler oldukca kisa ve sorunsuz halloluyot. Basvurdugunuz gun doktorlari geziyorsunuz. 5-6 gun icinde de heyete giriyorsunuz. Personel de bir o kadar ilgili ve bilgili.

mTalk'tan gönderildi

Üst Alt