Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için İstanbul Avrupa Yakası'nda hangi hastaneyi önerirsiniz?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba istabul avrupa yakasındayım vergi indirimi içiin başvuru yapmak istiyorum hangi hastaneyi tavsiye edersiniz

Bence hakem hastane niteliği olan yerden almaniz avantaj olur diye düşünüyorum.bir arkadaşım vergi indirimi için ankara saglik kurulu buna dikkat ediyor dedi.

uyku apnesi hastalıgım var cpap kulanıyorum elimde özel hastanenin vermiş oldugu uyku apnesi yatış raporum var ama yinede uyku poliklingi olan bir hastane tercih etmek istiyorum çapada var sanırım

muhaberat80

merhaba

uyku apnesi ahi değeri:30 ve üzerine %35 alısınız. heyet raporu için sgk osmaniye yi tavsiye ederim.
şöyle yapacaksınız: pazar-salı-perşembe akşamları saat tam 20:00 de internetten engelli raporu için heyet randevu linki açılıyor.
oradan hemen ertesi güne randevu alın.sabah 8 de orada olun. öğleye kadar 9 doktora muayene oluyorsunuz.(heyete bakan hekimler farklı)
sonra aynı gün 13:00 da heyet toplanıyor.heyete çağırıyorlar. sonrasında 10 gün sonra raporu almaya gidiyorsunuz.
ancak sadece uyku apnesinden 40 oranı tamamlayamazsınız.başka rahatsızlıklarınız varsa onuda ekleyin.

Özgür bey maliye saglik kurulu sonucunuz ne oldu

bacaklarımda hafif derece venöz yetmezlik 10 yıldırda kronik prostatit hastayım

ruzgar34
%41 ile aynen onaylandı. Yanlız rapor ile beraber uyku testi sonucu (polisomografi) gönderin.
Benim ilk sefer rapor geri geldi. Labaratuvar sonuçlarını istediler, sonradan gönderdim. 3 ayım gitti.

muhaberat80
RAPORA EKLETİN %40 I GEÇERSİNİZ.

Ben psg raporunu göndermedim lakin raporda açıklayıcı bilgiler mevcut hastane uyku bolumu doktoru klinik fizyoloji doktoru ahi oranimi plm indeksini yazmış agir osas diye belirtmiş kbb doktoruda agir osas yazmış.psg raporunu beykoz devlet hastanesinden alındığı belirtilmiş.vergi dairesinde bir evrak eksikliğinden dolayı rapor ankaraya haftaya ulaşır dediler.ankara süreci ne kadar sürer.birde siz e tebligatı bekliyorum diye yazmışsınız bir yerde yazıyordu derceye girdiniz ciktisini ssk goturdugunuzde işlem yapıyorlarmış

ruzgar34
29/07/2017 ankaraya gönderildi. Ankara 23 ağustosta onaylayıp ist. Vergi dairesine yolladı.yaklaşık 25 gün sürüyor.

Eviss dede takip ediyorum. Henüz görünmüyor. Vergi dairesine gidip sordum. Onaylanıp ankaradan geldiği, ancak henüz yoğunluktan dolayı sisteme girilmediği söylendi. Bu arada ben ankaradan telefon ile sonucu öğrenmiştim zaten. 0312 415 32 05-06 nolu telefondan. Evisste göründüğü an e tebligat ile şirkete yollanıyormuş. Ben muhasebeci olduğumdan şirket şifreleri bende mevcut.sabah akşam sisteme girip tebligatın gelip gelmediğine bakabiliyorum.

ruzgar34
EVİSS TEKİ ÇIKTI İLE İŞLEMİN YAPILABİLDİĞİNİ BENDE FORUMLARDA OKUMUŞTUM. ZATEN SGK RESMİ YAZI İLE YİNEDE VERGİ DAİRESİNDEN TEYİD ALACAKTIR.

merhaba özgür bey size vergi indirimi süreklimi onaylandı süreli mi yeni bir duyum var artık raporlar 2 yıl süreli olacakmış

hayır duyduklarınıza inanmayın. benim 41 sürekli gitti. aynen onaylandı.

Haseki EAH öneririm.Güncel tahlillerimle gittim dosyama eklediler yarım günde bitti 3 gün sonra raporu aldım
Kişisel başvuruyla sağlık raporu,vergi indirimi alarak emekli oldum.

tolgafb

Tolga bey, tahlillerinizi Haseki'de mi yaptırmıştınız önceden yoksa başka hastanede mi? Başka hastanenin yaptığı tetkik ve tahlilleri ya da raporları kabul ediyorlar mı?

Bir de sizin hastalığınız neydi? Paylaşmanız mümkünse sevinirim.

Ayrıca raporunuzu süreli mi yoksa sürekli mi aldınız?

Yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim.

Geçmiş olsun.

Erdogan Er
Okmeydanı ve Bezmialem'de yapılmış güncel tahlillerdi kabul edip eklediler.
GBS/AMSAN
Sürekli

özgür bey bakırköy osmaniye vergi dairesi sevkiyle başvuru yaptım internetten randevi alıcam hastane nasıl muayne süreci diger hastalarla aynı polikliniklerdemi muayne oluyoyuz orda süreç nasıl işliyor yardımlarınız rica ederim

Tolgafb vergi indirimi için müracaat yaparken tetkiklerinizi gönderdiniz mi

öncelikle pazar salı perşembe akşamları saat tam 20:00 de osmaniye polikiliniği heyet randevu lingi açılır.

Hızlı davranıp ertesi güne randevu alın 30 kişi ile sınırlı. Sabah 8 de orada olun. Size bir muayene kağıdı verecekler 8 poliklinik işaretli olacak. öğleye kadar aynı yerde ilgili polikliniklere muayene oluyorsunuz. (heyet doktorları farklı sıra beklemiyorsunuz) saat 12.00 gibi muayeneleriniz biter. Evrağı memura teslim edersiniz. Aynı gün saat:13,30 da heyet toplanır. Size 1-2 dakikalığına çağırırlar.(resimdeki sizmisiniz diye bakarlar) sonra 10 gün sonra raporunuzu almaya gidersiniz.tabii kişisel başvuru ise. Vergi dairesi sevkli iseniz raporu size vermeyip direk vergi dairesine gönderirler.

ruzgar34
Hayır, vergi indirimi için sadece raporu verdim.
Tetkikleri hastane rapor için başvuruda aldı.

ozgurmeric74 Özgür Bey bulunduğum ilde uyku merkezi olmadığı için Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesine Sevk ediyorlar orada da çok geç bir tarihe randevu veriyorlar İstanbul da rapor vermeye yetkili istediğim bir hastanede kendim başvuruda bulunup vergi indiriminden yararlanabilir miyim ? teşekkürler

@Sör Arthur Dayne

valla istanbul dada uyku poliklinikleri 9 ay sonraya randevu veriyor. Bu arada uyku polikliniğinden alacağınız rapor ile vergi indirimi alamazsınız. Hem sadece uyku apnesi hastalığından en fazla 35 oran alırsınız buda sınır olan 40 a yetmez.başka rahatsızlığınız var mı ? Ayrıca vergi indirimi almak için sadece test sonucu yetmiyor.

önce testler çıkacak sonra heyet randevusu alıp rapor çıkaracaksın sonra defterdarlığa gidip vergi indirimi talebinde bulunacaksın. (sigortalı çalışıyorsan) rapor ankara maliye yüksek sağlık heyetine gidecek. Orada değerlendirilecek onaylanırsa vergi indirimi alırsın.

ozgurmeric74 Merhaba Özgür Bey öncelikle teşekkür ederim.

Sol gözümde %90 göz tembelliği ve kayma var daha önce ameliyat oldum ama sadece kayma bir miktar düzeldi ama göz tembelliğinin tıbbın şuan ki hali ile tedavi edilemeyeceğini söylediler . Muaynede ameliyet olduğum için hastaneye sevk ettiler heyet sol gözde 0.1 görme olduğunu askerliğe elverişli olmadığımı söyledi ; Uyku apnesi ailemizde var amcamın iki oğlunda da var ve cpap cihazı kullanıyorlar. gece sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum işe giderken sürekli uyuya kalıyorum iş yerinde konsantrasyon sorunu yaşıyorum bu hastalık sürekli tedirgin ve sinirli bir hal yarattı ben de .

İkinci olarak İstanbul'da heyet raporu vermeye yetkili vakıf üniversite hastaneleri var Erdogan Er Bey Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi hastanesinden almıştı raporunu belki özel olduğu için sıra daha erken gelebilir diye düşündüm.

ama bildiğim kadarıyla erdoğan beyin durumu farklı.onun özel durumu var. istanbul eğitim araştırma hastanesi 10 ay sonraya randevu veriyor.

demek ki baya bekleyeceğiz peki gözden % kaç oran alınabilir sizce bir bilginiz var mı ?

Üst Alt