Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için İstanbul Avrupa Yakası'nda hangi hastaneyi önerirsiniz?

merhaba özgür bey osmaniye randevü aldım bu hafta öncelik hangi doktordan muayne oluyum sizin tecrübelerinize ihtiyacım var

@muhaberat80 önce memurlara kayıt yaptıracaksınız. size bir form verecekler. o formda ne için istediğinizi mutlaka işaretleyin. kimlik kartı vergi indirimi ötv indirimi v.b...elinize poliklinik ismi işaretli bir liste kağıdı verip muayenelere başlamanızı isteyecekler.8 doktor gezeceksiniz.heyet doktorları farklıdır. normal poliklinik doktorlarını sıraya girip beklemeyin sakın. öncelikle hastalıklarınızla alakalı doktorlardan başlayın. daha önceden yaptırdığınız test,tahlil, epikriz (ameliyat) raporu yanınıza almayı unutmayın.

zaten saat:9.00 da başlayacaksınız 12.00 gibi işiniz biter. elinizdeki kağıdı memurlara teslim edersiniz.öğle paydosundan sonra heyet toplanacak. sizi içeriye çağıracaklar. bir girip çıkacaksınız.10 gün sonrada raporunuzu almaya gideceksiniz.

ozgurmeric74 bey merhaba..
yaşım 43 ( tip 2 şeker hastasıyım) yüksek tansiyonum var. karaciğer yağlanması var. belde ve boyunda ufak fıtık çıktı. ameliyat aşamasında kasık fıtığım var.

boyum 1.88 kilom 138 hesapladım. Şişman (Obez) - II. Sınıf
Vücut Kitle Endeksim= 39 çıkıyor. bu durumda heyete baş vursam. yüzde 40 oranı bulabilrmiyim ? teşekkürler..

@denizc yazdığınız hastalıklardan %40 ı bulabilir misiniz? bulabilirsiniz ancak hastalıklarınızın aşaması ve doktorların yorumu önemli.size kesin bulursunuz demem sizi yanıltmak olur. tip 2 diyabete 20 oran veriyorlar hiper tansiyonunuzla alakalı eğer raporunuz ve devamlı kullandığınız ilaçlarınız varsa ordanda oran alırsınız.

ufak, başlangıç aşamasındaki bel ve boyun fıtıklarına oran vermezler ancak mr sonucunuz bunu belirler. obezite dende belli bir oran alıp sınırı yakalayabilirsiniz. tabii son sözü hekimler söyleyecektir. heyet raporuna bir başvuru yapın derim. muayeneler aşamasında tüm tahlil, test, mr, rapor gibi evraklarınız yanınızda olsun.

özgür bey ilginize çok teşekkür ederim..haseki poliklinik te doktor tansiyonla ilgili yüksek tansiyonum olduğunu söyledi holter bağlandı.( 1 gün) boyunca. tip2 şekerim için insülin yazdı tip2 şeker hastalığım 1 sene oldu. boyun ve bel fıtığıyla ilgili mr lerim yeni çekildi karaciğer yağlanmasına oran veriliyormu bilmiyorum.

şöyle bir sorunum var haseki dahiliye çok yoğun olduğu için 12 ocağa randevu verdiler. nuri osmaniye den heyet için randevu almıştım 10 ocak için şimdi bunu heyeti iptal ettirip önce haseki dahiliye polikliniğine gidip tansiyon için ilaç raporumu çıkartıp sonramı heyete çıkayım sizce farkedermi?

denizc bence tansiyon raporunuzun elinizde olması birde yeni tarihli olmasından dolayı heyette işinize yarayacaktır.bence tüm tahlil rapor v.s. bitirip öyle heyete çıkın.

Üst Alt