Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için nereye nasıl başvurmalıyım?

FARUK COK SAOL TESEKKURLER

metın ben rapor %56 sureklı ama son eksık evrakta ayagıma verılen rapor %39 du son gonderdıgımde %20 vermıslerdı %42 onaylanmıs kendım hesaplamamda zaten %42.4 cıkıyordu onlara %20 ayak %28 seker ve hıpertrıglıserıd oranlarını baza almıslar 3300 gun prımım var 96 ssk baslangıcı sanırım 3 yada 4 yıl sonra emeklı olurum gıbı gelıo

17 yıl 3920 günle emekli olursun.

[FONT=Comic Sans MS]Serkan'cıgım şu an gördüm yazdıklarını ve dogrusu sevindim. Hayırlı olsun, sonrası da mutluluk ve keyifle dolsun...[/FONT]

hayırlı olsun kardeş cagaloglundaki defterdarlık topkapı cevizli baga taşındı biliniz olsun

Bılıyorum metın eksık evrak dıye ankaradan yollanan evrakı ordan almıstım ya ne acayıp adamlar posta yoluyla gelmemı ıstedıler gıttım evrakı verdıler be kardesım posta yoluyla cagrı yapacagına onu yollasana ılla bızı ugrastıracaklar yalanmı ama

bulent abı sen bırsey yazmadın kırıldım dogrusu ne kadar ugras verdıgımı sen ıyı bılıyorsun abı

Arkadaşım vergi ind.hakkın onaylanmış hayırlı olsun ama sürekli mi yoksa kontrol şehri var mı evrak eline geçince bizim ile paylaş..

olur paylasırım telefondan sordugum kadarıyla yok onaylanmıs bızden cıkmıs dedı ıcıme kurt dusurdun ılker abı

saol bulent abı cok rahatladım ınan ustumden yuk kalktı

Üst Alt