2024 ekim ayında % 70 oran ile vergi indirimi emekli oldum. 2026 yılına kadar 2 defa kontrol muayenesi için gittim ve her seferinde rapor uzatıldı
ancak 3 ay öncesinden her seferinde de gitmeme ve rapor sistemde gözükmesine rağmen sanki süresi içerisinde rapor ulaşmamış gibi emekli maaşı durdurularak tekrar bağlanma sürecini yaşadım
eğer bu süreci yaşayacaksam neden 3 ay öncesinden tamamlayın deniliyor bunun bir konforunu yaşamadım.
3. kez kontrol muayene tarihi geldi ve ben bu sefer 2 ay öncesinde Aralıkta muayene oldum bu sefer ilgili hastane süresi rapor düzenledi 2 ay geçmesine rağmen sisteme girdiğim zaman emekli maaşınız durdurulmuştur yazıyor yani bu raporu sistemden kontrol ederek sisteme yüklemek çok mu zor niye tam 3 kez emekli maaşı önce durdurulup sonra bağlanıyor bu teknik bir gereklilik mi yoksa ilgililer işlerini yapmıyorlar mı ?
eğer zaten zamanında raporunuzu alıp siteme tanımlatmış olsanız bile yinede rapor yokmuş gibi işlem yapılıp maaş durdurulup sonrasında rapor alındımı diye kontrol edilerek işlem tekrar başlatılacaksa neden 3 ay önceden halledilmesi isteniyor ve yine engelli bir emekli olarak maaşın ödenmesi için performans göstermek mücadele etmek zorunda kalıyorum ...