Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekli olmuştum. Kontrol muayenesinde mağduriyet yaşar mıyım?

@garibald,
Peki son raporun da süreli. Ona göre yine mi kontrol süresi koyuyo 😒
Mesela benim sevk ile gittiğim kontrol muayenesindeki raporumu süresiz verdi

@Cano06,

O zaman senlik bir durum yok, bana yine süreli rapor verdi , oradaki sağlık kurulunun insiyatifi, neye göre süreli neye göre süresiz veriyor ben anlamadım, benim hastalıkların hepsi kronik geçme ihtimali yok ama yine de süreli veriyor

Sürekli geldiyse size bir zararı yok ki. Sonuçta emekliliğiniz devam ediyor. Maaşınız yatıyor. Bakarsınız bir sonraki kontrolde süresiz çıkar

2024 ekim ayında % 70 oran ile vergi indirimi emekli oldum. 2026 yılına kadar 2 defa kontrol muayenesi için gittim ve her seferinde rapor uzatıldı
ancak 3 ay öncesinden her seferinde de gitmeme ve rapor sistemde gözükmesine rağmen sanki süresi içerisinde rapor ulaşmamış gibi emekli maaşı durdurularak tekrar bağlanma sürecini yaşadım
eğer bu süreci yaşayacaksam neden 3 ay öncesinden tamamlayın deniliyor bunun bir konforunu yaşamadım.

3. kez kontrol muayene tarihi geldi ve ben bu sefer 2 ay öncesinde Aralıkta muayene oldum bu sefer ilgili hastane süresi rapor düzenledi 2 ay geçmesine rağmen sisteme girdiğim zaman emekli maaşınız durdurulmuştur yazıyor yani bu raporu sistemden kontrol ederek sisteme yüklemek çok mu zor niye tam 3 kez emekli maaşı önce durdurulup sonra bağlanıyor bu teknik bir gereklilik mi yoksa ilgililer işlerini yapmıyorlar mı ?

eğer zaten zamanında raporunuzu alıp siteme tanımlatmış olsanız bile yinede rapor yokmuş gibi işlem yapılıp maaş durdurulup sonrasında rapor alındımı diye kontrol edilerek işlem tekrar başlatılacaksa neden 3 ay önceden halledilmesi isteniyor ve yine engelli bir emekli olarak maaşın ödenmesi için performans göstermek mücadele etmek zorunda kalıyorum ...

Üst Alt