fatihteki engelli vergi dairesinden aldım zaten ilk başvurumuda oradan yapmıştım.29 martta ilk başvurumu fatih emniyetin oradaki engelli vergi dairesi bana 3 ay sürer demişti.hastanedeki evraklarım 20 günde Ankarada oldu maliye de yazıyordu.(EVİSS)1 ay Ankarada evraklarım kaldı ankara maliyeyi aradım.tel.no03124153217 evraklarınız onaylanmış dediler,ankaradan istanbulla göndermişler ama eviss de yazmıyo tabi.2 ay oldu bu arada.fatih engelli dairesine gittim durumum acil dedim emeklilik için başvurucam dedim elden istedim evrakları.imza karşılığı aldım ordadan.beklesem orada 3 hafta kalacaktı.ben erken davranıp aldım
ilk başvurumdan 2 ay sonra evraklarım fatihteki engelli dairesine geldi,benim durumum kötü astımım ağır yürüyemiyordum zaten emeklilik şartlarımı çoktan doldurdum dedim emeklilik için başvurucam elden teslim aldım.orada yardımcı oldular.30 mayısta emeklilik için başvurdum.
ankara yı ara evrakların ne durumda öğren ben de maliyeyı aramıştım onlar yardımcı oluyor tel03124153217 telefonu uzun çaldır açıyorlar
durumunu belirt.evrakların ankaraya gideli kaç gün oldu.2 ayda cevap çıkıyor.fatihten evraklarını verirler,
inşallah kolayca hallolur arkadaşım.