Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklilik başvurusu yaptım. Adım adım gelişmeleri yazacağım

01.03.2017 tarihinde herşey tamamlandı ve emekli maaşı bağlandı , bilgi paylaşan herkese teşekkürler.

2 yıl süreli olduğundan sorun yaşanmaz mı acaba benim de vergi dairesi %80 onaylamış ama 2 yıl süre koyduğu için cesaret edemiyorum .Kontrol de sorun olur mu bu konuda tecrübesi olan var mı?

hayırlı olsun kardeş,allah bizlerede nasip etsin inşaallah

merhaba 02.05.17 de heyete girdim 10.05 .17 de % 57 rapor aldım hastaneden vergi dairesine göndereceklermiş , vergi dairesi bu oranı düşürürmü ne zaman sonuçlanır emeklilik başvurum bilginiz varmı.

bende 52 süresiz rapor aldım vergi dairesine gitti ankara maliye den haber bekliyoruz. inş düşürmezler

merhaba
öncelikle geçmiş olsun. raporunuz sakatlık oran cetveline uygun olarak verildiyse aynen onaylanır diye düşünüyorum.
genelde yanlış hesaplanan,yanlış tabloya bakılan oranları düşürürler. örneğin benim bel fıtığı ameliyatım var. tablo1-1 de oran %13 tablo 1/7 de oran %9. sizin hastalıklarınızdaki tablolarda böyle farklıysa, düşük oranlı tablolara göre hesap yapın derim. ama şu bir gerçek hastaneler artık dikkat ediyorlar. ben raporunuzun düşeceğini zannetmiyorum.

Merhaba vergi dairesinden cevap kaç günde geliyor,hastanenin oranını düşürüyolarmı ,kaç günde maaş bağlanması sonuçlanıyor.

raporların onaylanma süresi genelde 1,5 2 ay kadar sürer. istanbul için istanbul vergi dairesinin eviss linkinden raporunuzun durumunu takip edebilirsiniz.

teşekkürler sizede. benim aort kapak değişti tansiyonla birlikte 37 verdiler parmak kırık 5 bide obezite 20 toplam 52 ile süresiz onaylandı 40 ın altına inmez inş

kapak değişimi 16 yıl önce ayrıca atriyel hipertansiyon

bravoooo

10 martta okmeydanı egıtım araş.hasta aldıgım rapor 11 mayıs ta istanbul vergi dairesine ulaşmış ....ptt ........ Bu noktalar

yılın ilk üç ayında emekli olanlara büyüme oranı hesaba katılmadan maaş bağlanıyor , 4. ay dan itibaren büyüme oranı maaşa ekleniyor .
2010 TL. olan maaşım 2025 TL. olarak güncellendi ilk 3 aylık farkı ek olarak aldım.

Üst Alt