Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklilik için başvurumu yaptım ama hala kimse emekli olursun demedi!?

Ya mazur görün ama ankara vergi dairesi 1 sene önce alınan kan tahlili sonucu bile görebilirken grafikleri hastaneden istemesi saçma değil mi?

Memur'a 3 5 kuruş rüşvet ver 10 dakika da işini bitirir rahat ol burası T.C :D

@deasn12

Sağlık Bakanlığı ile entegreli falan olsa sistemleri engelli kişinin bütün hastane ziyaretleri tahlilleri raporları herşeyi E-NABIZ da zaten görünüyor. Online olarak görmek yetmiyor mu illa bir kağıt evrak film mi olması lazım dediğin gibi saçmalıktan öte birşey değil yaptıkları.

@BnymnYldz,
Benim aklıma da dedikleriniz gelmişti. E nabizdanda ki hareketleri inceledim ama hiç verilerime girilip bakilmamis. Muhtemelen teslim ettiğimiz evrakları tahlilleri vs kargoyla gönderiyorlar

@deasn12, tabiki saçma aynı bela benim başımda da var 10 tane prf. imza attığı %64 engelli raporum varken (sağ bacağım ampute) durum böyle iken hastaneden grafikleri istemişler sanki prf. lar yalan söylüyor elinden geldiği kadar işleri yokuşa sokuyorlar

2020 yılında iş kazası geçirdim 2021 de vergi indirimi için başvurdum %43 engelli raporu verildi üç yıl süreli emekli oldum 4 ay önce iş gücü kaybı tespiti için SGK hastaneye sevk etti verilen iş gücü kayıp oranı %10 geçen ayda vergi indirimi emeklilik kontrol muaynesi için başka bir hastaneye sevk etti verilen oran % 47 ne kadar ilginç değilmi 4 ayda bende ne değişti de %37 fark etti gelde isyan edip cinnet geçirme

@Kronik34,
🤔🤔 %43 almış olduğun vergi indirimi raporun %47 olarak verilmiş %37 fark ne alaka şimdi??? Sen şimdi iş gücü %10 dan %47 çıkarıldı diye isyan edersin 😁😁
İş gücü kayıp tespitinde her hastalık dikkate alınmaz.

Doğru söğlüyosun ama bir fark var ben iş yerinde kalp krizi geçirdim ve verilen oran ilk raporda kalp hipertansiyon ve kolesterol içindi rapor yenilenirken sadece fıtık eklendi ve 43 ten 47 ye çıktı benim anlamadığım nokta ilk rapor baz alınsa bile sadece kalbe oran verilse iş gücü kaybında 65 verilmesi gerekirdi 10 değil senin anlamadığın iş gücü kaybı nedir engelli raporu nedir bence bir araştır 😉
Birde ben her şeyi çok anlaşılır bir dille anlattım iş kazasını ve buna bağlı engelli likten vergi indirimi aldığımı artı SGK nında iş gücü kaybı oranı için beni farklı bir hastaneye sevk ettiğini verilen oranların tutarsız olduğunu anlattın sen ne anladın onu okurken🙃

@Kronik34,

2020 de iş kazası ( kalp krizi ) geçiyor.
Sonra 2021 yılında 1 sene sonra da vergi indirimi için başvuru yapıyor. Sonra %43 raporu ile birlikte süreli emekli oluyor. Aradan 4 yıl geçtikten sonra da iş gücü kaybı için sgk dan sevk istiyor. Sgk da hemen hastaneye sevk ederek sağlık raporu almasını sağlıyor ve işin çok ama çok ilginç yanı iş gücü kaybı %10 veriliyor.
SGK ile kalp muayene eden hastane çok ama çok berbatmış yaaa. 4 yıl önce geçirdiği kalp krizine %10 ne demek yaa %1000 verse anlarımda %10 nedir abi yaaa??
🤭🤭🤭

GENE İYİSİNİZ PANDEMİYE YAKIN DÖNEMDE EN KÖTÜ 5 AYDA GELİYORDU VERGİ İNDİRİMİ ARKADAŞLAR

@jumanji evet, çalışırken başvuruluyor. Vergi indirimi geldiğinde maaş artabilir. Artmayadabilir. İşyerinizle net ücret olarak anlaşırsanız maaş artmayabilir herhalde. Ama brüt ücretle anlaştıysanız maaşınız artar. Ama ne kadar artar. Mesela, benim %65 engelim var. aylık 4 bin TL vergi matrahından düşer. %20 vergi diliminde olsam her ay 4000 in yüzde 20 si kadar, yani 800 TL daha fazla maaş yatar.

Üst Alt