Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklilik müracatı kaç ayda sonuçlanır?

merhaba

yatırılan sigorta aynı şehirde ise 20 gübnde emeklilik çıkabilir nihayetinde bir arkadaşım aynı şehirde doldurduğu 5600 gün sigortasıyla 20 günde emekli oldu. ben de 4 ayrı şehirde sigortam olduğundan 28 haziranda başvurduğuım emeklilik için eylülün 20 sinde ilk maaşımı alacağım aradaki süreyi sen hesapla
s.g.k kurumunda ayın son günü başvurursanız takibindeki ayın birinden aylığınız bağlanır kesin konuşuyorum çünki benim öle oldu. 28 haziranda başvurdum ve temmuz birden başladı maaşım. ben daha ilk maaşımı almadım eylül 20 de rabbime şükürler olsunki 3 aylık birden alacağım ve ben bunları s.g.k daki memurdan öğrendim

herkese hayırlı emeklilikler diliyorum sevgiler

iki ayı buluyor birde ek tahlil felan isterlerse git gel altı ayı bulur

Emeklilik verip de bekleyen varmı

Son düzenleme:
13.12.2014 te heyete vergi indirimi için girdim 26.05.2015 te vergi indirimi yazım vergi dairesinden aldım ve aynı gün sigortaya emeklilik için müracaat ettim ve bekliyorum saygılarımla

evet kardeşim beklemedeyim senin sonuç ne oldu

4 ayın 7de başvurudm bekliyorum

26 temmuz da hastaneye gittim, 9 ağustos da rapor çıktı engelli vergi dairesine gonderildi eylül ayı sonu araya bayram girdi ancak aslı gibidir alabildim. Vergi dairesi raporun ankara sağlık bakanlığı na gideceğini ve 2-3 ay zaman alacağını söyledi. 2016 yılındayız merkez sağlık kurulu hâlâ raporları 'daki oranları düşürüyor mu? Hastaneler yeni. Cetvele göre rapor veriyor

Vergi indiriminden işlemleri baslattim sonucun yani vergiden muaf yazısı işyerine ulaşması tam 5 ay sürdü kardeşim.
Cuma günü sgk emekli dilekçesi verdim bakalım bir ay sonrada hayırlısı ile maaşım belli olur herhalde

Bende 18 ağustosta vergi dairesine elden verdim itiraz etmiştim hala ses yok birde ankarayi aradım öğrenemedi öncesinde 5 mayısta heyete girdim 2haziranda Ankara dan oranı öğrenmiştim yazı işyerine ilk muracad ettigimdeki dedaha gelmedi yani geride vermedilersebilmem ama felsefe söylerler diye dusunuyor

Üst Alt