Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi ile sevk olduğum hastanede işlemlerim tamamlandı..?
ben sol koldan özürlüyüm. heyete girdim.rapora vites kolu direksiyona monte edilmiş manuel vites araç kullanabilir, ötv indiriminden yararlanabilir yazmışlar. h sınıfı ehliyet ile ilgili bir ibare yok. bu şekilde ötv indiriminden faydalanabilir miyim. raporu daha almadım ama hastanedeki memur bu şekilde söyledi. rapor %67 olarak çıkmış bu arada.
Mrb,
Vergi indirimi işlemlerim sonuçlandı Ankaradan dereceye girdiğimi öğrendim %48 ve 3 derece evraklarım 07.10.2015 tarihinde istanbul vergi dairesine gönderilmiş.fakat eviss sitesinde evraklarınız bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor bilgisi var.istanbul vergi dairesini aradım yoğunluktan dolayı evraklarınız sisteme girilmemiştir deniyor.beklemede kalmamı ve eviss sitesini takip etmemi söylüyorlar.bu işlemle bu kadar uzun sürüyormu evrağımın istanbul vergi dairesine
gelip gelmediğini öğrenmemin başka bir yolu yokmu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
earibagi
teşekkürler.vergi dairesindeki arkadaş 1-2 hafta içinde belgeler ulaşır dedi.
Belgeler gelir gelmez emeklilik için başvuru yapıcam.
bu arada e-devlet sitesi sgk hizmet dökümü bölümü değişmiş toplam yatan prim tutarı görünmüyor. emekli-maasi com da kopyala yapıştırdıktan sonra hata veriyor.yani sgk hizmet dökümü sayfasını değiştirmiş.