Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi maaşıma ne kadar yansır?

Mmd

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
4
Ben özel sektörde çalışmaya başlayacağım raporum var yine de vergi dairesinden vergi indirimi alsam maaşımla bir artış gibi bir şey olur mu maaşım asgari ücretin üstü

Mesailerle

@OturanBoğa

Moderatör tarafında düzenlendi:
evet olur birinci derece ikinci derece üçüncu derece varç hangi dilimde ise verrgi indiriminden maaşında artış olur. ben 3 derece dilimdeyim artış oluyor.

Ne kadar alıyor sizde

Kamuda mı çalışıyorsunuz özel sektörde mi

Selamlar, yeni yeni 29 Mart'ta engelli vergi indirimine başvurmuştum ve 21 Mayıs'ta 3.dereceden süresiz bir şekilde onaylandı ve işyerine de elektronik olarak tebliğ edildi. Özel şirkette çalıştığım net 48250₺ maaşıma ek olarak engelli vergi indiriminden yansıyacak miktar ne kadar olur ? Araştırdığımda hesaplamalar olayını anlayamadım tam. Tabi ufak cüzi miktar olduğunu biliyorum fakat yatacak tutarın doğru olup olmadığını anlamak adına hesaplamayı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba ;
Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara bir sorum olacak.
2024 yılı itibarı ile asgari ücret net 17 bin tl.
20 bin tl ya da 25 bin tl net maaş alan 3. derece engelli ve vergi indirimi sahibi vatandaşın maaşına + olarak ne kadar eklenir?

Arkadaşlar çok büyük bir para değil , 100-300 arası birşey o tutar.

Benim bürüt 29000 3.derece engelliden internetten hesapladım 300 küsürlerde çıkıyor

@m.okanoyun,

hocam ben asgari ücret yakacak yardımı 1000tl her ay + prim 1530 oldu yeni +200 tl günlük yemek ücreti alıyorum ikinci derece indirimim var iş yeri bana 600 tl fazla ödüyor yani vergi indirimini yansıtıyor bana

Üst Alt