Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi nedir? Avantajları faydaları nedir? Yaptırmam gerekiyor mu?

elektrık ve dogalgaz bu kapsamda degıl denılıyor ama?

şuanlık değil evet yeni yasa kapsamında olucak bilgileri var... inşallah olur diyelim...

İNŞALLAH :) engellilere yönelik dün onaylanan maddeleri ben göremedim sedat bey sizin bilginiz varmı?

arkadaşlar çok şükür verdi indirim kağıdım gelmiş. Kopyasını da aldım. Kağıtta 20.07.2014'ten itibaren vergi indirimi ücretine yansıltılmalıdır diyor. Bugün 30.09.2014 yine aynı haftalığı alıyorum. Sizce ne yapmam lazım. 70 gün oynuyor arada. Toplamda 60 tl daha fazla almam gerekmiyor mu? İyi geceler.

Muhasebecinin gözünden kaçmış olabilir. Gidip hatırlatmakta fayda var.

şükür artık vergi indirimi alıyorum. aylık 30 tl yansıyor. :)

merhaba Loris, acaba kamuda mı yoksa özel sektörde mi çalışıyorsunuz?

ben özel sektördeyim, %44 vergi indirimi almama rağmen bizim "dünyadan bihaber" olan muhasebecimiz bir türlü bu işi beceremedi ve maaşıma yansıttıramadım.

Lütfen adım adım neler yaptığınızı yazabilir misiniz?

bende almıyordum aradan 5 ay geçti ama tık yokdu. İlk zamanlarda aradım bana ekim ayında yansıtcaz dedi. Baktım aralığa girdik hala ses seda yok ben de hemen aradım tekrar böyle böyle dedim. Deyiş o deyiş patladı gitti :D :D :D Yani sözüm sana tekrardan ara.

Üst Alt