Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hastaneden rapor bekleniyor yazısı. bekleniyor yazıyor tarih 31.12.2014.ne kadar sürede gelir tahmini heyet raporum sürekli ankarada raporum da değişiklik olurmu saygılarımla
Vergi indirimi müracaatı yaptım. Ankara eksik belge var diyor. Ne yapmalıyım?
sayın çok değerli arkadaşlar öncelikle rabbimden hepinize acil şifalar dilerim ben 14.12.2014 tarihinde sevkle hastane heyetine girdim bu sitede emeyi geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim bizi aydınlattıkları için 14.12.2014 tarihinde bakırköy devlet hastanesinde heyete girdim eviste 31.12.2014 hastaneden rapor bekleniyor yazıyor 06.02.2015 rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor bu gün ankarayı aradım bir hanfendi dedi ki evrak eksik vergi dairesine uğrayın bende vergi dairesine bu gün uğradım istanbul vatan caddesindeki vergi dairesine gittim ordaki memur arkadaş a dedim evrağım eksikmiş o da dedi ki eksik evrağın yok postayla 3 ay sonra evrağın gelir herşey tıkır tıkır dedi bu da 7 ay yapar ve olumlu mu olumsuz mu bilemem napmam gerek
sayın çok değerli arkadaşlar ben kalbimde üç sıtant var riskli bi damarvar müdahale edilemiyor ankara bana diyorki hastaneden şu evrağı getir hastane diyor şu evrağı sana veremem resmi yazı olmadan ankara diyorki şu yazıyı hastaneden al vergi dairesine ver ama hiç birini yapamıyorum hepsi oyalamaca ama o kaybettikleri ve ya yok saydıkları evrakların hepsi bende var bende elden veremem anlıycağınız benle dalga geçiliyor vergi indirimi müraccaatım vardı ama ben aynı gün hastane bana puanı yazan 96 hastane heyeti hastalık ve puanları ve verdiğim evrakların fotokopileri ben de mevcut tur yetkili arkadaşlar napmalıyım yardımcı olursanız teşekkürler
hipertansiyon sol ventrikül hipertrofisi koroner arter hastalığı stentli ef 40kılas 3 . 60 puan
bilinen fsgs tanısı var devamlı takip ve sık tedavi gerektiren üst üriner sistem hastalığı iki böbrekte 20 puan
diabet mellitüs tip 2. 20 puan
kronik obstrüktif akciğer hastalığı fev 1 yüzde 80 puan
epilepsi hastalığı bazı günlük aktiviteleri engelleyen seyrek nöbet 20 puan
sürekli ibareli toplam 96 heyet puanım hastanenin bana verdiği raporum ama ankara benle dalga geçer gibi yok hastaneden evrak al vergi dairesine götür falan filan bu gün aradım ankarayı bana evrak verme yetkilerinin olmadığını söyledim beni çarşamba ara dedi
öncelikle iyi akşamlar ben vergi indirimi için hastaneye baş vurdum 14.12.2014tarihinde heyete girdim bakırköy doktor sadi hastanesin de aynı gün raporumu elden aldım eviste 31.12.2014 hastaneden rapor bekleniyor yazıyor
06.02.2015 rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor bana verilen rapor 96 sürekli ibareli aslı ve evraklarımın asılları bende mevcuttur ama beni neden mağdur ediyolar mahkemeye mi versem
Bürokrasi maalesef bizim ülkemizde yıllardır düzelmeyen en büyük sorun bu. İki ayda senin rapor bilgilerin anca sağlık bakanlığına gönderilmiş,şimdi o rapor sağlık bakanlığı sistemine işlenecek hastahaneyede ok verecek ondan sonra sen işlemin ne ise o yapılacak. Yani bekleyeceksin.
resmen dalga geçiyolar ankara bana diyo ki git hastaneden şu evrağı al vergi dairesine ver hastane diyor o resmi evrak ben elden veremem vergi dairesi diyor ankaradan yazı gelecek ama herkez bi kafasına göre takılıyor ama bende hastanenin raporu da var tetkiklerimde var hayırlısı bakalım ama resmi bi yazı yok gelsin mahkemeye vermeye gönüllü hazırım
değerli arkadaşım bana olumlu olumsuz bi şey denmiyor vergi indirimi daha kolay deniyor ama ankara bi takıntı yaptı mı tam takıntı yapıyor herhalde dalga geçiyolar benle ama benden sonuç tahlil falan da istemiyolar git hastaneden şu nu getir falan diyolar hastanenin elden evrak verme yetkisi yok olaki sağlık heyet kurulu benim evraklarımı kaybederse ya da oynama olursa direk mahkemeye verecem
hangi iki ay beş ay oldu
sayın yönetici arkadaşlar lütfen cevap bu vergi indirimi 5 ay olacak bıktım bu saçma sapan vergi dairesinin şu bu demesine lütfen cevap verin mahkeemeye verme gibi niyetim var vereyim mi bana yardımcı olmuyacaksanız bileyim
ankarayı arıyorum bana diyo ki git hastaneden astımla ilgili yazıyı al vergi dairesine ver hastane diyo ki ben elden yazı veremem resmi yazı yazsın bana ben göndereyim vergi dairesi diyor ben sana elden yazı veremem şaşırdım kaldım
abu bekir sarı ilk fırsatta Vatan caddesindeki vergi dairesine gitmenizi yada aramanızı tavsiye ederim ve engelli birimindeki memurlara oda olmadı şeflerine durumu izah edin... size gerekli yönlendirmeyi yaparlar diye düşünüyorum...
birde abu bekir sarı mahkeme için fevri olmayın sonuçta belli aşamaya gelmişsiniz...
değerli ali bey arkadaşım ben vergi dairesine gittim onlara anlattım konuyu onlarda diyorki ne biz ne hastane sana resmi evrak elden veremeyiz ankara resmi yazı yazacak ondan sonra yazışmalar olacak ankarayı arıyorum ankara bana diyorki şu evrağı elden hastaneden al vergi dairesine getir hastane diyor elden size evrak veremem evrakların tümü bende var heyet in verdiği puan bile var ama bi şey yapamıyorum
girdiğim hastane heyet bölümündeki memur arkadaşlara bildirdim onlar dedi ki bize resmi yazı yazar bizde ne evrak istiyorsa veririz ama biz elden evrak veremeyiz diyolar ama gel bunu ankaradaki memura anlat
Eğer bir yer de çalışıyorsan önce vergi dairesine git ve ordan sevk yazısı gibi bişey veriyorlardı onu al, sonra hastanenin sgk bölümüne git orada kayıt yapsınlar ve kurul tarafına geç akşamdan girişini yaptır. Ertesi gün sabah da doktorları gezer öğlen heyete girersin, sonra çık git evine. Gerisi onların işi.
sayın mustafa kardeşim ben 4 defa kalp kırizi geçirdim tansiyon şeker kua var 3 sıtantlıyım kalbimde sıkıntılı bi damar var müdahale edemiyolar risk li ben hastalığımdan dolayı 7 aydır çalışmıyorum ama vergi indirimi için bi yerde 15 gün işçi gözüküp vergi indirimi müracaatı yaptım 14.12.2014 tarihin de heyete girdim ama sonuç olumlu olumsuz alamıyorum anlatabildimmi kardeş
anladığım hadarıyla 14.12.2014 tarihinde heyete girdim tahminimce istanbul vergi dairesi kua test sonucumu herhalde yüzde yüz dosyamdan çıkarmış çünkü ben ordaki memur ve müdürle tartıştığım için ayrıca geçen gittim ordaki müdür duvara koca adımı fervi diye yazmış çünkü bana yalan söylediler evraklarım oraya 2 ay önce gitmesine rağmen burda yok dediler bende önce hastaneden evraklarımın gittiğine dair yazı aldım ve dedim yazı burda takıştım bu yüzden onlarla ayrıca hastaneden heyet günümde 96 heyet puan ve hastalık yazan raporumu elden verdi raporumun aslı da bende bende kua testini hastaneden aldım ve ankaraya aps le yolladım benim puanımı ankara düşürürse mahkemeye zaten mahkemeye verecem ayrıca heyete giren tüm arkadaşlar sakın olaki bütün tetkiklerinizi yedekleyin olaki benim gibi aksi devlet memuruna ve müdürüne denk gelirsiniz bi evrağınızı göndermezler sonra uğraşır durursunuz mustafa kardeş hala ankaradan sonuç beklıyorum ve işimi geçiktireni allaha havale ediyorum
isyedikleri astım yazısını hastaneden alıp ankaraya gönderdim şimdi de evrk eksik diye eviste yazıyo bu nasıl iş anlamadım
sorun hastanede değil sorun vergi dairesinde bület bey ssk sevkiyle vatan caddesi vergi dairesine sevkle gittim ordan sevkle bakırköy doktor sadiye svkle gittim ve heyete girdim bu evraklarım zırt pırt eksik çıkıyor anlamadım gitti bu evraklarımı hastane göndermesi gerekmiyormu hastane diyor ben gönderdim bi eksikleri varsa bana resmi yazı yazsınlar ayrıca heyet günü 96 sürekli heyet raporumu elden verdiler ve ankarada sürekli evraklarım eksik çıkıyor evraklarımın asılları bende bu evrakları ben elden mi ankaraya götüreyim anlamadım ne saçma sapan sistem vatan caddesindeki müdür ve memur tahminimce evraklarımı eksik göndermişlerdir ben bu yolda dava mı açsam dört buçuk ay oldu
fırat kardeş sen ankarada olduğun için erken gelmiştir hele sen istanbulda olsan istanbulda hastaneden istanbul vergi dairesine iki ayda evrak gider ordan ankaraya iki ayda gider ordan da sağlık kuruluna herhalde bir ayda gider olan süreç bu
öncelikle arkadaşlar geçmiş olsun bende 4 defa kalp kırizi gecirdim 3 sıtant takıldı astım kuaa şeker tansiyon hastalığım var 2 damarım da riskli müdahale edilmiyor masada kalırmışım sabah akşam ilaçlarımı içiyorum bende bu sitedeki oturan boğa ve kelebek hanım ve diğer arkadaşlardan yararlandım minnettarım bir çok konu da beni aydınlattılar 01.02.1990 ssk girişim var 7800 yatmış pirimim var bu siteden faydalanarak ssk gittim ben malul bilirken kelebek hanım erken emeklilik dedi bende uydum erken emeklilik için ssk ya gittim beni vergi dairesine sevk etti orası beni devlet hastanesine sevketti 14.12.2014 tarihinde heyete girdim heyet bitiminde bana heyet raporu verildi 96 sürekli ama hala beklemedeyim ankara heyet puanımı 80 e düşürmüş telefonla öğrendim ama resmi yazı hala gelmedi bende yazı beklıyorum yazı gelir gelmez önce emekli olup daha sonra bu düşen oranı neden düşürüldü diye dava açmayı düşünüyorum neden hastane bana 96 sürekli veriyor neden ankara 80 düşürüyor ne saçmalık anlamadım gitti saygılarımla sayın ofiser siz dediniz 80 iyidir diyebilirdiniz neden puanınız düştü demediniz saygılarımla
ufukalp bey benim hastane raporumda yazıyor her tetkikin karşısında puanı toplam 200 üstünden 96 sürekli ama sağlık kurulu bunu 80 e düşürülmüş raporun aslıda bende