Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim maaşıma yansıtılır mı?

mutti_6666

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
özel bir şirkette 1,5 yıldan beri çalışmaktayım. Raporumu 1 yıl önce maliyeye onaylattım işyerimede verdim. Bordromda sakatlı indirimi diye bir hane var ve karşısında 200TL yazıyor ama net maaşıma hiç yansımıyor. Muhasebeye sordum netine bişey yansımaz dedi ama tatmin edici cevap alamadım. ve başka hangi haklarım oldugunu bilmiyorum.Benim gibi aynı yerde 6 arkadaşım daha özürlü kadrosunda çalışıyor onlarada yansıtılmamış bu vergi indirimi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selamlar, hangi vergi dilimine kadar indirim yapılacağı belli yani devlet sizin vergi indiriminiz nedeniyle alacağı vergiden indirim yapıyor size maaş ödenirken verilmesi lazım..

rapor oranım 50 üçüncü deceden indirime tabii oluyorum ama ödenen net meblada bu indirim sözkonusu değil. nereye başvurmam gerekiyor tekrar bordromla beraber maliyeye gitsem yardım ederler mi yada nereye şikayet edebilirim.

Çalışma ve sosyal güvenlik il müdürlüğüne sor bi istersen..

3. derece sakatlık indirimi maaşa kabaca 25 tl olarak yansır. Ama eğer aynı anda asgari geçim indirimi de varsa, o zaman durum şu şekilde olur:

RsEgQlE.png

Üst Alt