Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim maaşıma yansıtılır mı?

mutti_6666

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
özel bir şirkette 1,5 yıldan beri çalışmaktayım. Raporumu 1 yıl önce maliyeye onaylattım işyerimede verdim. Bordromda sakatlı indirimi diye bir hane var ve karşısında 200TL yazıyor ama net maaşıma hiç yansımıyor. Muhasebeye sordum netine bişey yansımaz dedi ama tatmin edici cevap alamadım. ve başka hangi haklarım oldugunu bilmiyorum.Benim gibi aynı yerde 6 arkadaşım daha özürlü kadrosunda çalışıyor onlarada yansıtılmamış bu vergi indirimi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selamlar, hangi vergi dilimine kadar indirim yapılacağı belli yani devlet sizin vergi indiriminiz nedeniyle alacağı vergiden indirim yapıyor size maaş ödenirken verilmesi lazım..

rapor oranım 50 üçüncü deceden indirime tabii oluyorum ama ödenen net meblada bu indirim sözkonusu değil. nereye başvurmam gerekiyor tekrar bordromla beraber maliyeye gitsem yardım ederler mi yada nereye şikayet edebilirim.

3. derece sakatlık indirimi maaşa kabaca 25 tl olarak yansır. Ama eğer aynı anda asgari geçim indirimi de varsa, o zaman durum şu şekilde olur:

RsEgQlE.png

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt