Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden yararlanmak için kaç gün sigortalı olmak gerekir?

svnn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
6
Merhabalar , vergi indiriminden yararlanmak için ise girdim yarın vergi indirimi için iş yerinden yazı alacağım vergi dairesine başvuracağım sorum şu; bir iş yerinde ne kadar süre çalışmak gerekiyor. başvuru yaptıktan sonra işyerinden bı kaç gün sonra ayrılırsak sıkıntı olur mu vergi indirimi için gelen yazıyı bağlı olduğumuz vergi dairesine gidip elden alabiliyor muyuz

Merhaba, soruyu tam anlayamadım vergi indirimi alıp işten ayrılmak mı istiyorsun, işten çıkınca vergi indirimi yatmaya devam etmez bunu soruyorsanız

Çok teşekkür ederim

İşe gireli yarın 3 gün olacak vergi indirimi yazısı ve gerekli evraklari istiyorum bir türlü iş veren vermedi gidip başvurayim inşallah yarın verirler vergi dairesine gitmeden e devlet üzerinden başvuru yapılıyor mu acaba

Moderatör tarafında düzenlendi:
@svnn,

Kardeşim,
En sağlıklısı vergi indirim belgesi alana kadar beklemen.
Bu sürede bir ay ile 20 gün arasında değişir.

Garantiye almak için,evrakları kendin elden versen daha iyi olur.

@svnn, İşyerinin sizi bekletmesi için bir geçerli sebebi yok.

XXXX Vergi Dairesi Başkanlığına

XXXX TC No / Sicil numaralı kişi şu tarihte işe başlamış olup, halen iş yerimizde çalışmaya devam etmektedir.

Tarih Kaşe İmza

Üç beş dakikalık bir zamanını alır iş verenin bunu vermesi. Başka bir evrak vermeyecek zaten. Vergi dairesinde bir tane daha hazır form var onuda siz dolduracaksınız ve raporunuzla beraber teslim edeceksiniz o kadar.

İsterlerse eğer ekstra olarak işe giriş bildirgesi isterler onuda E-devlet üzerinden çıktısını siz alırsınız.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: svnn
@Mehmet005,
Bugün Büyükçekmece vergi dairesine evraklarimla gittim evrakları tarayarak giriş yaptı evraklarımi geri verdi ilk vergi indirimi için büyük mükellefler vergi dairesine gidip elden evrakları teslim etmiştim bir de resmi bilgisayar dan tarayatamayacaklari için geri verdi engelli raporunda resmin var dedi sıkıntı olur mu

@svnn,

Resimsiz engelli raporu olmaz zaten.
Senin resmin biyografik değilse okutamamış olabilir.
Ama raporun e-imzalı erişkin engelli raporuysa yanı yeni tarihli ise bunu sistemde görürler.
Eksik bir durum olsa memur size söylerdi zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: svnn
@svnn,

Kardeşim bu arada sana sms gelir,sms gelince işyerinin bağlı bulunduğu vergi dairesinden vergi indirim belgesinin çıktısını hemen alarak süreci hızlandırabilirsin.

Vergi indirimin den hiç bir şey anlamadım bana bunu anlatacak varmı aranızda

Üst Alt