Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvuralı 8 ay oldu, hala sonuç yok..?

muhabetci

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaslar;

vergi indirimi icin basvurdum 1 derecede engelliyim sonuc bekliyotum kac defe bulundugum ildeki yere gittiysem daha gelmedi dediler
03124153206 NUMARADAN baska numara varmı nerden ögrene bilirmiyim ne olur yardumcı olun bu numaradakiler tel. acmıyor yardım ne olur..

başvurduğunuz yani ilk dilekçeyi verdiğiniz (ilk başvuruda dilekçe doldurduğunuz yer ) vergi dairesini arayın ben öyle öğrenmiştim ...

8 ay uzun bir zaman bi uğrayın kaybolma ihtimali yoktur inş evrakların :(

benim de 6 ay oldu sistem yeni değişti o yüzden böyle oldu,çok bekleyen var dedi.sorun değil zaten geriye dönük vergi indirimi yaptırabilirsiniz dedi ama tabii mesele sadece bu değil bir de rapor olduğu gibi çıkmazsa tekrar uğraşılacak ben bir numara size vereyim.
031203122771 buradan da arıyorum arada sırada.BİMER e şikayet ettim ama çok alakasız bir yerden beni aradılar bir de fırça yedim:)

Vergi indirimi icin eski raporum var

arkadaslar ben calısmadan önce ankarada heyete girdim bana %87 rapor verdi arkadasında vergi indiriminden yararlana bilir diyor .ama ise basladım o raporumu is yerine versem yararlana bilirmiyim yoksa yeniden vergi indirimine basvurdum sonuc mu beklemem gerekiyor ne olur yardım edin maasımda baya bir kesinti oluyor bunun önune gecmek icin ne yapayım

Bugun ben de aradım çünkü Ocak 2 sinde vermiştim evrakları, vergi dairesi hala gelmedi diyor Ankaradan , arkadaşın dediği gibi sistem değişmiş miş, bir de aslında sanırım bu doğru Ankarada Başhekim değişmiş o yüzden bu sene vergi ind. raporlarının gelişi çok gecikti...bilgilerinize...

vergi daire başkanlıgı başvuru tarihini işyerine bildirecek sen 8 ayın parasını toptan alacaksın

benimde 7 ay oldu hala sonuç yok hergün 20 defa arıyorum telefona cevap veren yok

05-11-2012 ankaraya gitti cevap yok bimere şikayet ettim..iş yoğunluğu deniliyor..adam yok

evrak kaybolmazda 1 yılı bulur:)

birileri diyor kanun değişti maliye hastanenin verdiği oranı aynen onaylayacak, madem öyle neden bu kadar uzun süre bekletiliyoruz. biri diyor raporlar ankaraya artık gitmeyecek, bir başkası da diyor ki yok öyle bir şey raporlar ankaraya gidiyor oranı ankara tekrar değerlendiriyor.....nasıl bir muammadır anlamış değilim.:confused:.hangisi doğru bilen varsa açıklasın ?.. rapor ankaraya gideli 5 ayı geçti fakat halen ses yok.7-8 ay önce başvuranların dahi beklediğini öğrenince sinir olmamak içten değil..:mad:Tek avuntumuz geç olsun güç olmasın bekleyen arkadaşlara sabırlar...

cevap geldi gelmesine de ne demek istediğini anlamış değilim.karar verilemediği için tekrar muayene istiyorlar ama nereye gideceğim yazmıyor.yani arkadaşlar Ankaraya gitmeyecek giderse indiremeyecekler falan filan öyle bir şey yok bal gibi de gidiyor,istedikleri gibi de düşürüyorlar,oynatıyorlar adamı.

slm değerli arkadaşlarım ve kardeşlerim şu birgerçekki birileri önceden hiç uğraşmadan almış çermesini gerçekten ihtiyacı olan kardeşlerim uğraş ha uğraş işi yapıyorlar.anlayamadıgım bir konu daha var madem sen veya ben dertliyiz hakkımız var neden bu zülüm :(hakketmediysek baştan söyleyinki hayeller pesinde koşmayalım tabi koşabilirsem.;)

raporu geciken arkadaşlar ben az önce ankarayı aradım ve görüştüm. şuanda şubat ayı raporları yazılıyormuş bu çok bekleyen arkadaşlar raporlarınız mutlaka çıkmıştır bağlı olduğunuz vergi dairelerini sıkıştırın.

raporu kabul edilmeden eline geçen var mı?bana yazdıkları yazıda tekrar müracaat etmesi diye bir ibare var ama herhangi bir hastaneye sevk yapmamışlar telefonda görüştüğüm bey bana buraya tekrar gelip dilekçe yazacaksınız ona göre sizi hastaneye sevkedecekler yine aynı hastane olacak dedi.aranızda bu şekilde olan varmı acaba?

şubatın 2 sinde basvurdum halen sonuc yok..telefonla ulasmak ımkansız..sureklı calıyor acmıyorlar.

0312 415 32 17.18 ben bunlardan ulaştım iletişim kurmak zorda olsa mutlaka cevap veriliyor pes etmeden aramaya devam et arkadaşım

yarın bir daha deneyecegım..burokrasıden nefret edıyorum..umarım dusurmezler..yuzde 91 oranımı.

benimde geri dönmüş 7 ay sonra eksik bulgular var diye..bakalım ne olacak..sil baştan bi daha

Az önce tekrar başvuru yaptıgım yerı yani topkapıdakı yerı aradım.henuz bır sonuc yok..ordakı arkadas daha ocak ayındakı basvurular bıle gelmedı dedı..poof..pooff

bana raporda eksiklikler var diyerek 2 kere eksik tamamlama yaptırdılar ve en son 2013 e girmeden gönderdim o zamandan beri bende haber alamıyorum dediğiniz gibi telefonlara kimse çıkmıyor. artık geç olsunda güç olmasın diyorum. hayırlısı olsun

bu arada yaklaşık 15 gün içinde internet sitelerinden dosya takip no su ıle basvurunuzun durumunu ogrenebılecekmısız.

Arkadaşlar ben 19.12.2012 de %63 olan raporumu maliyeye teslim ettim.
22.12.2012 de raporum postaya verilmiş.
Ben şubat ayından itibaren önceleri her gün aradım. Sonraları 2-3 günde bir aradım. Nisan ayından itibarende haftada 1 kez aradım.
Bana verilen cevapta ortopedi uzmanının olmadığı ve ortopedik raporların beklediği oldu.
Nihayet 19.04.2013 tarihinde raporumun %49 oranında onaylandığını söylediler. Yaklaşık 8-10 gün sonra bulunduğum ildeki maliyeye raporum gönderildi.
Bugün (08.05.2013) maliyedeki raporlarımı (bana gönderilecek olan ve iş yerine verilecek olan) sakatlık indirimi belgelerini imza karşılığı teslim aldım.
İşyerine verilecek olanı ben elden teslim edeceğim çünkü yaklaşık 15 gündür belgeler postalanmayı bekliyormuş. Sağolsun görevli yardımcı oldu ve bana belgeleri verdi yoksa daha bekleyecektim.
Kısaca bu süreçlerden geçtim belki size yardımcı olur.

az once aradım ulastım. mart ayına başlanmış en gec 15 gun ıcınde sonuclanır dedıler.

aslında subatın ılk haftası basvurdum ıstanbula..ıstanbulda bunu taaa bır ay sonra gondermıs..bu nasıl bır burokrası anlamıs degılım.

muhabetci;

Vergi indirimi raporunuz var ise yenisini çıkartmak gerekmez, aynı şey başıma geldi, defterdarlığa gittim sevk istedim, bayanın dediği şuydu ''Vergi indirimi aldıysanız 50 tane de iş yeri değiştirseniz aynısını kullanabiliyorsunuz'' dedi ve o vergi indirimi belgesını (raporunu) yeni iş yerıne verdim, hiç sıkıntı olmadı..

son bilgi....topkapı daki sakatlık dairesi vatan cd. ne taşındı (şu birkaç halen taşınıyorlar sanırım ) sıkıntı buarada ,umarım raporları hızlı bır sekılde göndermeye başlarlar....

Üst Alt