Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum, ama tedavi gördüğüm hastaneye sevk etmediler..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neoplis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

neoplis

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
128
ben bugün çalıştıgım kurumdan vergi indğrimi için aldıgım resmi yazıyla vergi dairesine gittim. veri dairesi beni adana devlet hastanesine sevk edeceklerini söledirler rapor için , ama ben çukur ova üniversitesinde psikiyatrik tedavi görüyorum. adana devlet hastanesinde derdimi nasıl anlatırım..??????????

rapor Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi verir
başka hastane olmasının ne mahzuru var elinde hastalıgınla ilgili raporların epikriz raporları veya hasstalık tanısı evrakları gösterdiginde türkiyenin hangi hastanesi olursa olsun raporu verir
bendende başka hastanelerden istediler hiç sorun çıkmadan verdiler raporu
sen giderken saglık kuruluna tüm hastalık belgelerini götür kolay gelsin

anladım kardeşim. elimde ekipriz raporları yok fakat, 4 yıldır içtigim ilaçlar var.onlar işe yarar mı

İstediğin hastaneye sevk etmeleri için şef ya da müdürle konuşmayı denedin mi? Çünkü isterlerse oraya sevk edebilirşer...

Yok abi söylememiştim. Fakat yarın ilk önce rapor veren psikiyatri hocasına soracam eger beni anlamazsa , rapor almak için giriş yaptırmıycam , tekrar mal müdürlügüne gidip durumu anlatacam. Kendimi üniversite hastanesine sevk ettirecem. Aslında devlet hastanesi daha kısa zamanda rapor veriyor , üniversitede 3 ay ugraşıyorsun...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt