Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum, yeniden hastaneye yönlendirmişler!?

_PoSEİDoN_

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mrb.

1.5 ay önce vergi indirimine başvurmuştum bugün sorgu yaptım eviss den sonuçlanmış ama şöyle ;
RAPORDA BULGULAR TAM VE DETAYLI BELİRTİLMEDİĞİNDEN TEKRAR HASTANEYE SEVKİ GEREKMEKTEDİR.

Rapor almam 1.5 sene yakın sürdü 5 hastane dolaştım eziyetti resmen bu sonuç için bir daha mı heyete felan gireceğiz yoksa bir yolu var mı hastaneden bu konuyla ilgili ne gibi işlem yapmam gerek.
Raporum sürekli ve hakem hastanesinden alınma.

Nasıl hocam tam anlamadım kastettiğinizi sonuç kısmında sadece bu belirtiliyor sitede henüz hastane vs. Gitmedim evrak henüz gelmediğinden.

Elinizdeki raporla hastahaneye başvurun.Hastahanenin arşivinde eski raporunuzu bulmalarını isteyerek gerekli eksiklikleri tamamlayıp yeniden raporunuzu göndermeye çalışın.

POSEİDON benim de detaylı belirtilmediğinden geri geldi. Fonksiyon kaybı oranını istemişlerdi. Sağlık Kuruluna evrağı götürüp arşivden raporumu çıkararak tekrar puan veren doktrouma gittim ve benim fonksiyon kaybım Kas gücü ile ilgili olduğundan FTR Kas Gücü testi yaptırarak tekrar doktorum bulgularla ilgili yazılar yazdı. Sağlık kuruluna evrakları tekrar teslim ettim ve ek karar olarak kendileri maliyeye gönderme yaptı.

Anladığım kadarıyla o Zaman rapor için yapılan o Zaman ki test sonuçlarını hastaneye gerekli başvuruyu yapıp gönderenlerini istemek. Zaten öyle yada böyle hastaneye gideceğiz .

engelinizi oluşturan muayene ve tedaviye bağlı röntgen, film, test, labaratuvar sonuçları ve radyoloji raporu gibi ekler Ankaraya gönderilmemiş olabilir yada tedavi ile iyileşme imkanı varsa güncel durumu isteyebilirler..

_PoSEİDoN_

öncelikle geçmiş olsun evrakın size gònderilmesini beklemeyin başvurduğunuz vergi dairesine giderek sefk alarak hastaneye giderek istenilen testi gönderin yeniden rapor çıkarmanıza gerek yok rahatsızlığınız neydi sizin belki bi fikirde buluna bilirdi.

Engelim boy kısalığı , peki rapor aldığım hastaneden gerekli tahlil vs sonuçlarını alsam onlarda var böyle bir imkan yokmu onlardan istesem gönderirler mi ?

arkadaş benim durumum da aynı sil baştan heyete giriyorsun

Tekrar sevk

Arkadaşlar Merhaba.

Vergi indirimi içn başvurmuştum "raporda bulgular eksik belirtildiği için tekrar hastaneye sevki gerekli olarak " cevap düşülmüş vd sitesinde . Nasıl bir işlem yapabilirim bi yolu yokmu hastaneye sevk edilmeden çözmenin aldığım rapor hakem hastanesi raporu yüzde 84.
Anlamıyorum ben valla bu rapor yüzünden gına geldi artık 5 hastane gezdim 1 yılda almak için.

Yardımcı olabilecek arkadaş varmı bilgi verebilecek.

Üst Alt