Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Verilecek olan raporda oran düşük olursa ne yapmam gerek?
Arkadaslar bu boyle gitmez butun turkiyede nekadar poli sekeli veya buna yakin engelli kardesimiz varsa toplanip meclise yuruyelim biz hep boyle ugrasacakmiyiz yeter biktik artik
Suret
taplo 4.1 göre bana 43 verdi ankara numuna hastanesi evet vergi dairesi ben bu tablosu istemiyorum diyerek taplo 3 göre karaverilmesi diyerek beni tekrar hastaneye sevk eti ve % 39 oran verdiler o rapor tekrar vergi dairesine giti ama vergi dairesi o raporu baz almadı 43 olan raporu baz almış % 3 raporu düşürmüşler 40 olarak onaylandı su bir gercek her hastane farklı veriyor eyer bir hastane 20 yada 30 veriyorsa baska hastenye başvurun bence ben ben bir yetkili ile konuştuğumda heyete giren bize hiç birsey kulanmadan geliyorsa ona verilecek rapor 40 altı olur diyor yani gerisini siz düşünün haa suda var bizler için cok büyük sorun bu arkadaşlar bizim insanımız parayı sevdiği için parayla işi çözenlerde var onarıda gördüdüm tanıştım cok araştırdım ama bu benim hakım olduğu için hiç girmedim o işlere bekledim sabırla hakımıda aldım kimse hasta olmak istemez ama varsa hakımızıda versinler nediyim herkeze allah yardım eder...