Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilecek olan raporda oran düşük olursa ne yapmam gerek?

Baston kullanmadan nasil aldin bunu bizede ogret bu arada hayirli olsun kardesim

Suret
arkadaşım olay aslında polio sekeliler için sorun ellerindeki tabloya göre bizler engelli deyiliz siz sorun ben cevap vereyim size beyler.

Benim polio Sekeli değil pes ekinovorus sorunum var.

Suret
arkadaşım olay aslında polio sekeliler için sorun ellerindeki tabloya göre bizler engelli deyiliz siz sorun ben cevap vereyim size beyler.

Ne varsa sorduk vercegin cevabin varsa bil amacli seviniriz ama bizim bilmedigimiz bir sey olsun mesela %40 orani poli sekeli nasil alir

Ya da %40 oranı pes ekinovorus olan ve diz kapağı çıkan biri nasıl alır?

Bacıbey ve ertugrul01

Yani tablo 4.1 e göre değerlendirilemez mı tablo 3.4 e göre değerlendirilen...? Anlamadım, yardiiimm...

avgan bey, sizin raporunuzu tablo 4.1 e göre yapıldı diye mı geri gönderiler? Her iki tabloya göre de değerlendirme olmaz mı?

Herkes için bir mucize vardır ...

Arkadaslar bu boyle gitmez butun turkiyede nekadar poli sekeli veya buna yakin engelli kardesimiz varsa toplanip meclise yuruyelim biz hep boyle ugrasacakmiyiz yeter biktik artik

Suret
taplo 4.1 göre bana 43 verdi ankara numuna hastanesi evet vergi dairesi ben bu tablosu istemiyorum diyerek taplo 3 göre karaverilmesi diyerek beni tekrar hastaneye sevk eti ve % 39 oran verdiler o rapor tekrar vergi dairesine giti ama vergi dairesi o raporu baz almadı 43 olan raporu baz almış % 3 raporu düşürmüşler 40 olarak onaylandı su bir gercek her hastane farklı veriyor eyer bir hastane 20 yada 30 veriyorsa baska hastenye başvurun bence ben ben bir yetkili ile konuştuğumda heyete giren bize hiç birsey kulanmadan geliyorsa ona verilecek rapor 40 altı olur diyor yani gerisini siz düşünün haa suda var bizler için cok büyük sorun bu arkadaşlar bizim insanımız parayı sevdiği için parayla işi çözenlerde var onarıda gördüdüm tanıştım cok araştırdım ama bu benim hakım olduğu için hiç girmedim o işlere bekledim sabırla hakımıda aldım kimse hasta olmak istemez ama varsa hakımızıda versinler nediyim herkeze allah yardım eder...

Üst Alt